Tommy Jeans

Tommy Jeans
Toon filters

Producten 1-24 van 160

per pagina
  1. Donkerblauwe Scanton slim jeansshort
    Donkerblauwe Scanton slim jeansshort
    Vanaf € 79,95
Toon filters

Producten 1-24 van 160

per pagina

Tommy Jeans

Amerikaanse denim klassieker bij Brooklyn

Tommy Hilfiger (het merk dan) en Brooklyn zijn al jaren vrienden. In onze winkels en online vind je een uitgebreide selectie van de Hilfiger Denim lijn voor mannen en vrouwen. Hilfiger Denim staat voor Amerikaanse jeans klassiekers met een moderne twist, doordachte maar gemakkelijke kledij voor alledag. In ons aanbod vind je, hoe kan het ook anders, een veelheid aan vrouwenjeans en mannenjeans. Verschillende fits van regular tot skinny voor heren en van straight tot skinny voor dames. In een massa aan wassingen. Van indigo blauw tot zon-zee-strand gebleekt tot raw denim. Daarnaast ook logo sweaters voor dames en heren hoodies, logo T-shirts voor heren en Tommy Jeans T-shirts voor dames, hemden voor hem en blouses voor haar, truien in de Hilfiger driekleur, sportieve jassen voor hem en stoere jassen voor haar, … telkens gecreëerd vanuit een nieuwe invalshoek en on-trend.

Tommy Hilfiger leverde in 1985 zijn naam voor een kledinglabel dat doorheen de jaren zal uitgroeien tot één van de meest toonaangevende casual merken wereldwijd. In ‘85 brengt hij zijn eerste collectie op de markt. Zijn label voor mannen staat voor ‘classic American cool’ en combineert de klassieke stijl van de Oostkust met de nonchalance van de Westkust. Hiervoor laat hij zich inspireren door de popcultuur en het Amerikaanse erfgoed. In de volgende jaren komen er heel wat lijnen bij: voor vrouwen, kinderen, ondergoed, denim collectie, de ‘tailored’ lijn en ook lifestyle producten. Het blauw-wit-rood dat zo typerend is voor het merk, wordt een bekend en gegeerd logo. Naast de looks en vernieuwing, is kwaliteit uiterst belangrijk. Maar de laatste jaren wordt ook hard ingezet op duurzaamheid. Duurzaam en gerecycleerd katoen, verwerkt in ateliers waar arbeiders kunnen rekenen op goede werkomstandigheden, reductie van afval via meer doordachte verpakkingen, … Het zijn doelen waar ze elke dag aan werken.

Tommy Jeans voor dames en heren online kopen bij Brooklyn

Heb je jouw favoriete stuk van Tommy Jeans gevonden? Bestel het dan online bij Brooklyn of pas het aan in één van onze zeven winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem). Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Is jouw aankoop toch niet volledig naar wens? Ruil of retourneer het eenvoudig in onze shops of zend het terug naar ons magazijn. Lees alles over ruilen en retourneren hier. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Lees alle voordelen die de Brooklyn klantenkaart jou biedt hier.