Tommy Jeans

Tommy Jeans
Toon filters

Producten 1-24 van 172

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Toon filters

Producten 1-24 van 172

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tommy Jeans

Amerikaanse denim klassieker bij Brooklyn

De man en het merk

Tommy Hilfiger leverde in 1985 zijn naam voor een kledinglabel dat doorheen de jaren zal uitgroeien tot één van de meest toonaangevende casual merken wereldwijd. Het ondernemerschap zit Hilfiger in het bloed en in 1969 opent hij een eerste winkel, People’s Place, in zijn thuisstad Elmira, New York. Tien jaar later verhuist hij naar Manhattan waar hij een carrière als fashion designer ambieert. In ‘85 brengt hij zijn eerste collectie op de markt. Zijn label voor mannen staat voor ‘classic American cool’ en combineert de klassieke stijl van de Oostkust met de nonchalance van de Westkust. Hiervoor laat hij zich inspireren door de popcultuur en het Amerikaanse erfgoed. In de volgende jaren komen er heel wat lijnen bij: voor vrouwen, kinderen, ondergoed, denim collectie, de ‘tailored’ lijn en ook lifestyle producten. Het blauw-wit-rood dat zo typerend is voor het merk, wordt een bekend en gegeerd logo.

Hilfiger, die nog steeds aan het hoofd staat van het merk, blijft de lat hoog leggen. Naast de looks en vernieuwing, is kwaliteit uiterst belangrijk. Maar de laatste jaren wordt ook hard ingezet op duurzaamheid. Duurzaam en gerecycleerd katoen, verwerkt in ateliers waar arbeiders kunnen rekenen op goede werkomstandigheden, reductie van afval via meer doordachte verpakkingen, … Het zijn doelen waar ze elke dag aan werken.

Tommy en Brooklyn

Tommy Hilfiger (het merk dan) en Brooklyn zijn al jaren vrienden. In onze winkels en online vind je een uitgebreide selectie van de Hilfiger Denim lijn voor mannen en vrouwen. Hilfiger Denim staat voor Amerikaanse jeans klassiekers met een moderne twist, doordachte maar gemakkelijke kledij voor alledag. In ons aanbod vind je, hoe kan het ook anders, een veelheid aan jeans. Verschillende fits van regular tot skinny en van flared tot boyfriend. In een massa aan wassingen. Van indigo blauw tot zon-zee-strand gebleekt tot raw denim. Daarnaast ook logo sweaters en T-shirts, hemden voor hem en blouses voor haar, truien in de Hilfiger driekleur, sportieve jassen en klassieke mantels, … telkens gecreëerd vanuit een nieuwe invalshoek en on-trend.