Jassen voor dames

Een jas: je kunt niet zonder. In de gure herfst- en wintermaanden zijn damesjassen al helemaal onmisbaar. Bij Brooklyn vind je vast de damesjas of mantel die je zoekt! Jassen en mantels voor dames hebben we in tal van modellen en kleur. Damesjassen met print, of zonder. Korte damesjassen en lange damesjassen, jassen voor dames met lange mouwen of korte mouwen. Bedenk het en wij hebben het!

Check ook onze volledige collectie voor dames.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met onze retoursticker vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Meer Minder
— 10 producten —
Carhartt WIP - Roze Nimbus Pullover jacket
€ 139,95
Carhartt WIP - Donkerblauwe Nimbus pullover jacket
€ 139,95
Tommy Jeans - Blauw-roze TJW Chicago Colorblock jas
€ 139,95
Dickies - Ecru Dickies Duck Canvas jeansjas
€ 95,00
Carhartt WIP - Paarse Santa Fe Bomber Jacket
€ 199,95
Levi's - Blauwe Original Trucker jeans jacket
€ 129,95
Carhartt WIP - Zwarte Nimbus Pullover Jacket
€ 149,95
Carhartt WIP - Donkerroze Nimbus pullover jacket
€ 149,95
Carhartt WIP - Donkerblauwe Nimbus Pullover Jacket
€ 149,95
Carhartt WIP - Zwarte Nimbus pullover jacket
€ 139,95