Lyle & Scott Heren

[{filter_looks_value} ]Lyle & Scott[ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ van {filter_brand_value}][ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ {filter_targetgroup_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Het Schotse label Lyle and ScottHeren is oorspronkelijk gekend als golfmerk. Dit kan je zien aan hun logo, de gele eagle.
Ontdek onze collectie van Lyle and Scott t-shirts, Lyle and Scott truien met hun typeerde logo.

— 130 producten —
Lyle & Scott - Grijs Button Down hemd
89,95
Lyle & Scott - Lichtblauwe Plain T-shirt
35,-
Lyle & Scott - Lichtgroene Plain T-shirt
35,-
Lyle & Scott - Witte Plain T-shirt
35,-
Lyle & Scott - Lichtblauwe Contrast Pocket T-shirt
39,95
Lyle & Scott - Donkerblauwe Tonal Eagle T-shirt
35,-
Lyle & Scott - Bordeau Slub polo
75,-
Lyle & Scott - Donkergroene Plain T-shirt
35,-
Lyle & Scott - Donkerblauwe Towelling polo
75,-
Lyle & Scott - Ecru Slub T-shirt
45,-
Lyle & Scott - Ecru Embroidered T-shirt
39,95
Lyle & Scott - Lichtblauw Rally Tipped polo
75,-
Lyle & Scott - Lichtgrijze Plain polo
69,95
Lyle & Scott - Lichtgrijze Plain T-Shirt
35,-
Lyle & Scott - Lichtblauwe Tipped polo
69,95
Lyle & Scott - Zwarte Tonal Eagle hoodie
85,-
Lyle & Scott - Donkergrijze Tonal Eagle sweater
79,95
Lyle & Scott - Donkerblauwe Contrast Pocket T-shirt
39,95
Lyle & Scott - Petrolblauwe Plain t-shirt
35,-
Lyle & Scott - Donkerblauwe Tonal Eagle sweater
79,95
Lyle & Scott - Zwarte Tonal Eagle T-shirt
35,-
Lyle & Scott - Ecru Tonal Eagle hoodie
85,-
Lyle & Scott - Lichtgroene Pullover hoodie
85,-
Lyle & Scott - Beige Towelling polo
75,-

Het merk Lyle and Scott

Lyle & Scott is een Schots modemerk dat origineel bekend staat om zijn breiwerk en golfkleding. Lyle & Scott heeft zich gepositioneerd als een topmerk dat vakmanschap van hoge kwaliteit en klassieke ontwerpen biedt.

Het merk heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot 1874 en is bekend geworden door het iconische adelaarslogo en de associatie met de golfcultuur. Het bedrijf werd in Hawick, Schotland, opgericht door William Lyle en Walter Scott. Het merk richtte zich oorspronkelijk op de productie van hoogwaardig ondergoed en kousen. Na verloop van tijd breidde Lyle & Scott zijn assortiment uit en kreeg het erkenning voor zijn expertise in het creëren van fijn breigoed en klassieke kleding.

Het assortiment van Lyle & Scott werd steeds uitgebreid met verschillende herenkledingstukken zoals Lyle and Scott hemden, Lyle and Scott jassen, Lyle and Scott t-shirts en accessoires. De producten van Lyle & Scott worden gekenmerkt door hun aandacht voor details, kwaliteitsmaterialen en nauwgezet vakmanschap, waaruit de toewijding van het merk blijkt om duurzame en stijlvolle kleding te produceren.


De allombekende gele vogel van Lyle and Scott

Lyle & Scott staat bekend om zijn kenmerkende gouden adelaarlogo, dat een symbool is geworden van het erfgoed en het vakmanschap van het merk. Het logo staat vaak prominent op de kleding van het bedrijf, met name op de iconische poloshirts en truien.

Lyle & Scott voor Heren online shoppen

Lyle & Scott online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Lyle & Scott voor Heren in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Check ook eens onze volledige collectie streetwear.