Fred Perry

— 57 producten —
Fred Perry - Lichtgrijze Twin Tipped polo
€ 89,95
Fred Perry - Grijze Twin Tipped polo
€ 89,95
Fred Perry - Witte Twin Tipped polo
€ 89,95
Fred Perry - Blauwe Twin Tipped polo
€ 89,95
Fred Perry - Bordeaux Twin Tipped polo
€ 89,95
Fred Perry - Koninklijk Blauwe Twin Tipped polo
€ 89,95
Fred Perry - Olijfgroene Twin Tipped polo
€ 89,95
Fred Perry - Muntgroene Twin Tipped polo
€ 89,95
— Nieuw
Fred Perry - Grijze Laurel Wreath T-shirt
€ 69,95
Fred Perry - Witte Pocket Detail Pique T-shirt
€ 69,95
— Nieuw
Fred Perry - Ecru Bold Tipped Pique T-shirt
€ 69,95
Fred Perry - Donkerblauwe Classic V-Neck trui
€ 149,95
— Nieuw
Fred Perry - Donkerblauwe Bold Tipped Pique T-shirt
€ 69,95
Fred Perry - Ecru Twin Tipped polo
€ 89,95
Fred Perry - Lichtblauwe Twin Tipped polo
€ 89,95
Fred Perry - Witte Stripe T-shirt
€ 59,95
Fred Perry - Witte Twin Tipped T-shirt
€ 49,95
Fred Perry - Wit Oxford hemd
€ 119,95
Fred Perry - Blauwe Loopback T-shirt
€ 69,95
Fred Perry - Roze Ringer T-shirt
€ 49,95
— Nieuw
Fred Perry - Grijze Crew Neck sweater
€ 119,95
Fred Perry - Donkerblauwe Twin Tipped polo
€ 89,95
Fred Perry - Ecru Ringer T-shirt
€ 49,95
Fred Perry - Grijsblauw Oxford hemd
€ 119,95
Pagina

Brooklyn mag zich een van de officiële aanbieders van het Britse merk Fred Perry noemen.

Historie van het merk Fred Perry

Fred Perry is een Brits modemerk dat eind jaren veertig werd opgericht door de gelijknamige tennisser. Het merk begon met het produceren van sportkleding, maar heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een toonaangevend modelabel, bekend om zijn klassieke en stijlvolle ontwerpen die sportkleding en streetwear-invloeden combineren.

Het merk Fred Perry is vooral bekend om zijn poloshirts, met het kenmerkende lauwerkranslogo dat synoniem is geworden met het merk. Naast poloshirts biedt het merk een breed scala aan kleding en accessoires voor zowel mannen als vrouwen, waaronder jassen, gebreide kleding en schoenen.
Een van de unieke kenmerken van het merk Fred Perry is de associatie met verschillende Britse subculturen door de jaren heen. De kleding van het merk is omarmd door groepen als mods, skinheads en punkers, en is een symbool geworden van jeugdcultuur en rebellie. Ondanks deze associatie heeft het merk een brede aantrekkingskracht en is het nu populair bij mensen van alle rangen en standen over de hele wereld.
Vandaag de dag is het merk Fred Perry een wereldwijd label en nog steeds een belangrijke speler is in de mode-industrie. De tijdloze ontwerpen en het hoogwaardige vakmanschap van het merk hebben het een reputatie opgeleverd als een klassiek en duurzaam mode-icoon.

Fred Perry online shoppen

Fred Perry online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Fred Perry in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!