By Bar

[{filter_looks_value} ]By Bar[ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ van {filter_brand_value}][ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

By-bar biedt minimalistische kleding voor vrouwen met rijke details en uitmuntende kwaliteit. Tijdloos en hedendaags gecombineerd voor een blijvende toevoeging aan je garderobe. Echt tof!

— 83 producten —
— Nieuw
BY BAR - Bordeaux Wanda Sunflower broek
139,95
— Nieuw
BY BAR - Donkerblauwe Juta Poplin rok
129,95
— Nieuw
BY BAR - Blauw Amber Pin Stripe kleed
139,95
— Nieuw
BY BAR - Ecru-Bordeaux Amber Athia kleed
139,95
— Nieuw
BY BAR - Ecru-Bordeaux Isa Athia short
89,95
— Nieuw
BY BAR - Ecru-Bruine Isla Slub jas
149,95
— Nieuw
BY BAR - Beige Berry cardigan
139,95
— Nieuw
BY BAR - Beige Neva Slub T-shirt
89,95
— Nieuw
BY BAR - Ecru-Zwarte Tammie Stripe T-shirt
89,95
— Nieuw
BY BAR - Fushia Momi T-shirt
79,95
— Nieuw
BY BAR - Beige Thelma Nautic trui
79,95
— Nieuw
BY BAR - Bordeaux Kiek blouse
99,95
— Nieuw
BY BAR - Donkerblauwe Stella blouse
119,95
— Nieuw
BY BAR - Witte Cathy Poplin blouse
109,95
— Nieuw
BY BAR - Ecru-Roze Randy Stripe broek
139,95
— Nieuw
BY BAR - Lichtblauwe Randy broek
139,95
— Nieuw
BY BAR - Donkerblauwe Sagi broek
139,95
— Nieuw
BY BAR - Ecru Elba jeansrok
139,95
— Nieuw
BY BAR - Paars Tais kleed
139,95
— Nieuw
BY BAR - Donkerblauw Xena kleed
169,95
— Nieuw
BY BAR - Lichtblauw Flynth jeanskleed
159,95
— Nieuw
BY BAR - Beige Philou Handloom kleed
139,95
— Nieuw
BY BAR - Zwarte New Ale trui
129,95
— Nieuw
BY BAR - Ecru-Donkerblauwe Joep trui
119,95
Pagina

Missie van By-Bar

Opgericht door Barbara Brenninkmeijer in 2008, staat By-Bar voor tijdloze elegantie en duurzame mode. Van een bescheiden collectie oorbellen is het uitgegroeid tot een volledige reeks kledingstukken, By Bar tassen en sieraden, allemaal doordrenkt met een kenmerkende stijl die zowel hedendaags als klassiek is. Met een missie van empowerment en authenticiteit viert By-Bar de natuurlijke schoonheid en unieke persoonlijkheid van elke vrouw, door comfortabele en prachtige producten te creëren die vrouwen inspireren om met zelfvertrouwen hun eigen pad te volgen. By-Bar biedt een uitgebreide selectie kledingstukken, waaronder By Bar jurken , t-shirts en blouses van By Bar, die allemaal de kenmerkende stijl en kwaliteit van het merk belichamen.


De esthetiek van By-Bar

De banden die By-Bar smeedt, zijn niet alleen beperkt tot haar ontwerpen maar strekken zich uit tot haar toegewijde partners en gemeenschappen over de hele wereld. Met productiepartners in Italië, Portugal en India, wordt elk kledingstuk met zorg en aandacht gemaakt, met een focus op duurzaamheid en ethische werkomstandigheden. Dit commitment aan kwaliteit en verantwoordelijkheid is verweven in elke vezel van het merk, waardoor langdurige relaties ontstaan die de basis vormen voor blijvend succes.


Ethische Mode

De esthetiek van By-Bar is een harmonieuze mix van tijdloze ontwerpen en moderne accenten, gekenmerkt door hoogwaardige materialen, verfijnde details en een vleugje bohemian flair. De collecties, variërend van kleding en schoenen tot damesaccessoires en woondecoratie, worden geïnspireerd door de natuur en omarmen zachte kleuren, natuurlijke texturen en subtiele prints.


By-Bar's invloed op de moderne modecultuur

By-Bar streeft naar een positieve impact op de wereld door samen te werken met liefdadigheidsorganisaties en zich in te zetten voor sociale verantwoordelijkheid, waardoor het merk bijdraagt aan onderwijs en gezondheidszorg in ontwikkelingslanden. Geliefd door vrouwen die waarde hechten aan tijdloze elegantie, duurzaamheid en ethische mode, blijft By-Bar vrouwen inspireren en ondersteunen op hun unieke levenspad, net zoals oprichtster Barbara Brenninkmeijer zelf doet.


By Bar in onze winkels

Ontdek ons assortiment in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!