By Bar

[{filter_looks_value} ]By Bar[ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]
— 66 producten —
BY BAR - Muntgroene Jade Zaghora short
€ 89,95
BY BAR - Grijze Mila T-shirt
€ 79,95
BY BAR - Zwarte Calle top
€ 59,95
BY BAR - Grijsblauwe Mila T-shirt
€ 79,95
BY BAR - Zwarte Thelma Awesome T-shirt
€ 69,95
BY BAR - Zwart Lucy Madras kleed
€ 149,95
BY BAR - Lichtblauwe Elia blouse
€ 119,95
BY BAR - Muntgroen Nina Zaghora kleed
€ 129,95
BY BAR - Beige Calle T-shirt
€ 79,95
BY BAR - Donkeroranje Bo Kasba Print blouse
€ 99,95
BY BAR - Zwart Amber kleed
€ 139,95
BY BAR - Ecru Charly blouse
€ 129,95
BY BAR - Ecru Sofie Mao blouse
€ 129,95
BY BAR - Beige-groene Lucy Udaipur blouse
€ 119,95
BY BAR - Lichtgroene Irene blouse
€ 109,95
BY BAR - Lichtblauw-witte Norel Pinstripe blouse
€ 99,95
BY BAR - Witte Norel Poplin blouse
€ 99,95
BY BAR - Zwart Jay kleed
€ 149,95
BY BAR - Beige Elly trui
€ 129,95
BY BAR - Blauw Jessie Embroidery kleed
€ 139,95
BY BAR - Donkerblauwe Noa pullover
€ 129,95
BY BAR - Koninklijk Blauwe Chrissy Vintage sweater
€ 89,95
BY BAR - Groene Lune trui
€ 139,95
BY BAR - Beige-rode Neva Stripe T-shirt
€ 69,95
Pagina

By Bar voorziet vrouwen van minimalistisch ogende kledij. Maar wie van dichtbij kijkt, ziet de rijke details en voelt de kwaliteit. Stuks die een blijver zijn in jouw kleerkast en waar je o zo veel geniet zal van hebben. Hedendaags en tijdloos gingen nog nooit zo goed samen. Echt top!

Check ook eens onze volledige collectie voor dames.


By Bar bij Brooklyn.be

Het Amsterdamse By-Bar is het geesteskind van Barbara Brenninkmeijer. In 2008 startte ze met de verkoop van haar eigen accessoires, maar al gauw kwam daar ook kleding bij. In nog geen tien jaar tijd groeide het vrouwenmerk uit tot een graag gezien label in België en Nederland. Ondertussen werkt een team van meer dan 20 mensen met veel inzet en plezier aan de nieuwe collecties. De kleding van BY-BAR wordt voornamelijk in Italië en Portugal geproduceerd, een klein deel wordt gefabriceerd in ateliers in India. Via een nauw contact met alle producenten, volgt Barbara deze productie van dichtbij op en verhoogt ze de betrokkenheid van al wie mee bouwt aan haar merk. Duurzaamheid en ethische werkomstandigheden zijn sleutelwoorden in het productieproces van de kleding van By-Bar.


Typisch By Bar

De esthetiek van het merk By Bar wordt gekenmerkt door een mix van tijdloze en hedendaagse ontwerpen en staat bekend om zijn hoogwaardige materialen, aandacht voor detail en duurzame productiemethoden.
De collecties van By-Bar omvatten kleding, schoenen en accessoires voor vrouwen, maar ook woondecoratie. De ontwerpen van het merk zijn vaak geïnspireerd door de natuur en bevatten zachte, gedempte kleuren, natuurlijke materialen en details in bohemian-stijl.
Naast de focus op duurzame productie, is By-Bar toegewijd aan sociale verantwoordelijkheid en werkt samen met verschillende liefdadigheidsorganisaties om zaken als onderwijs en gezondheidszorg in ontwikkelingslanden te ondersteunen.
Vandaag de dag is By-Bar een populair en gewaardeerd modemerk in Nederland en daarbuiten. De tijdloze ontwerpen en het streven naar duurzame productie hebben geleid tot een trouwe aanhang onder consumenten die waarde hechten aan ethische en milieubewuste mode.

By Bar online shoppen

By Bar online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


By Bar in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!