Sweatpants dames

Dames sweatpants - je weet wel, die broeken in sweaterstof - zijn heel erg 'in' op dit moment. Noem het een uitloper van de lockdown periodes vol comfy kleding, noem het wat je wil, 't zijn gewoon ferm gemakkelijke broeken. Check onze volledige collectie broeken en sweaters voor dames.

— 1 producten —
Calvin Klein Jeans - Zwarte Relaxed sweatpants
89,95

Sweatpants dames online shoppen

Damessweatpants online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Sweatpants voor dames in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!