Sweatpants heren

Sweatpants voor heren - je weet wel, die trainingsbroeken in sweaterstof - zijn heel erg 'in' op dit moment. Noem het een uitloper van de lockdown periodes vol comfy kleding, noem het wat je wil, 't zijn gewoon ferm gemakkelijke broeken.

— 3 producten —
Carhartt WIP - Grijze Chase sweatpant
85,-
Carhartt WIP - Donkerblauwe Benchill sweatpants
119,95
Scotch & Soda - Donkerblauwe Basic sweatpants
99,95

Sweatpants voor heren online shoppen

Sweatpants voor heren online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Check onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Sweatpants voor heren in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!