Riemen heren

Riemen heren zijn functioneel, uiteraard. Ze houden je broek op zijn plaats, da’s al heel wat. Maar een herenriem is ook een echt fashion item. Zo'n herenriem geeft een outfit extra karakter.

— 41 producten —
— Nieuw
Carhartt WIP - Beige Clip Belt Chrome riem
€ 35,00
— Nieuw
Volcom - Zwart-groene Circle Web riem
€ 22,50
Element - Zwarte Beyond riem
€ 25,00
Dickies - Zwarte Logo Clip riem
€ 19,95
Element - Donkerblauwe Beyond riem
€ 25,00
Carhartt WIP - Donkerbruine Script Tonal riem
€ 35,00
Faguo - Kaki Gevlochten riem
€ 39,95
Carhartt WIP - Donkerblauwe Clip Belt Chrome riem
€ 35,00
Faguo - Donkerblauw-rode Belt Syn Woven riem
€ 39,95
Faguo - Donkerbruine Belt Syn Woven riem
€ 39,95
Tommy Jeans - Zwarte Denton riem
€ 49,95
Tommy Jeans - Bruine Denton riem
€ 49,95
Vano - Lederen Zwarte riem
€ 49,95
Vano - Cognac lederen riem
€ 52,50
Vano - Bruine lederen riem
€ 49,95
Vano - Cognac leren riem
€ 49,95
Vano - Zwarte lederen riem
€ 49,95
Vano - Lederen Donkerbruine riem
€ 49,95
Vano - Zwarte lederen riem
€ 49,95
Vano - Zwarte lederen riem
€ 52,50
Vano - Donkerbruine leren riem
€ 52,50
Vano - Lederen Bruine riem
€ 49,95
Vano - Donkerbruine riem in leer
€ 57,50
Vano - Zwarte riem in leer
€ 57,50
Pagina
Brooklyn.be heeft een grote keuze aan riemen voor heren van verschillende merken en modellen. Check naast onze herenriemen ook eens al onze accessoires voor heren of onze riemen voor dames.


Herenriemen bij Brooklyn.be


Kies de juiste riem bij je outfit

Een herenriem kan de kers op de taart zijn als het gaat over je outfit. In andere woorden kan deze je outfit helemaal af maken. Daarom hebben we bij Brooklyn een ruim assortiment merken en kleuren herenriemen. De basic zwarte en bruine riem kunnen niet ontbreken in je kast! Desondanks kan je ook voor een blikvanger gaan en een contrasterende riem dragen. Ook meer kleurrijke riemen zitten in het Brooklyn-assortiment. Zo kan je onder andere ook groene, blauwe of rode riemen vinden op Brooklyn.be of in de winkel.

Riemen voor heren online shoppen

Riemen voor heren online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Riemen voor heren in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!