OLOW

OLOW is een Frans merk voor heren. Voor authentieke heren die het leven voluit leven. Voor mannen die de poëzie van het leven herkennen. Voor wie houdt van een grap en zich laat inspireren door zijn omgeving, op pad gaat om nieuwe indrukken op te doen en de vrijheid neemt zijn eigen atmosfeer te creëren, trouw aan zichzelf. Heerlijk rechttoe rechtaan, zoals we het graag hebben bij Brooklyn.be. De OLOW kleding is van hoge kwaliteit en gefabriceerd in ethisch verantwoorde en duurzame omstandigheden. Van bij de start zit de productie in Portugal, in kleinschalige familiebedrijven. Ze werken zoveel mogelijk met natuurlijke materialen en de afwerking is weldoordacht.

Check gerust eens onze volledige collectie streetwear.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, wip dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Meer Minder
— 6 producten —
— 50%
OLOW - Groen-geel Perry hemd
€ 57,50 € 115,00
— 50%
OLOW - Donkerbruine Mikiki muts
€ 25,00 € 49,95
OLOW - Witte Chill T-shirt
€ 45,00
— 50%
OLOW - Groen-ecru gestreepte Espar T-shirt
€ 35,00 € 69,95
— 50%
OLOW - Gele Mirettes T-shirt
€ 22,50 € 45,00
— 50%
OLOW - Kaki Sweat Boreal fleece sweater
€ 55,00 € 109,95