Wide jeans heren

De wide jeans voor heren voor heren wordt steeds meer gegeerd. Zowel de jongeren vinden hiermee hun ideale street-look, maar ook volwassen mannen die wat meer houden van wat meer bewegingsruimte houden van de wide jeans voor heren.

— 23 producten —
Volcom - Lichtblauwe Modown jeans
95,-
Dr. Denim - Lichtblauwe Omar jeans
79,95
Levi's - Blauwe 568 Stay Loose jeans
119,95
Carhartt WIP - Donkergrijze Newel pant
99,95
Dr. Denim - Lichtbruine Omar jeans
79,95
Edwin - Lichtblauwe Matrix jeans
119,95
Reell - Donkerblauwe Baggy Tapered jeans
75,-
Reell - Lichtblauwe Solid jeans
79,95
Carhartt WIP - Blauwe Landon pant
109,95
Levi's - Lichtblauwe 568 Stay Loose jeans
119,95
Dr. Denim - Ecru Omar Relaxed Wide jeans
79,95
Lee - Blauwe West Relaxed jeans
109,95
Carhartt WIP - Donkerblauwe Single Knee pant
119,95
Vans  - Donkerblauwe Drill Checkboard jeans
95,-
Dr. Denim - Donkerblauwe Omar jeans
79,95
Lee - Donkerblauwe Relaxed Carpenter workpants
89,95
Lee - Donkerblauwe Asher Loose Straight jeans
99,95
Lee - Zwarte West Relaxed Tapered jeans
99,95
Dickies - Zwarte Thomasville jeans
85,-
Dickies - Donkerblauwe Double Knee jeans
89,95
Lee Cooper - Blauwe LC134ZP bootcut jeans
89,95
Volcom - Zwarte Billow baggy jeans
95,-
Reell - Zwarte Baggy Tapered jeans
75,-

Wide jeans voor heren bij Brooklyn.be


Wide jeans voor heren, wat is dat precies?

De wide jeans heeft een heel typisch en herkenbare vorm. Een wide jeans valt namelijk, zoals de naam doet vermoeden, wijder dan andere fits zoals een straight fit of slim jeans. Daarbovenop valt deze fit wijder van de dijen tot de enkels. De wide jeans voor heren bestaat ook in verschillende lengtes. De ene komt wat langer, waardoor de schoenen voor een deel bedekt worden, terwijl de andere tot boven de enkel komen.

Ontdek onze volledige collectie jeans voor heren.


How to style wide jeans voor heren?

Een paar hippe sneakers maken de wide jeans heel stoer. Maak de jeans dan weer casual met een blazer of cardigan. Deze kunnen oversized zijn voor een eerder baggy-street look. Is dit niet echt je ding, kies dan voor niet-oversized versie. Combineer je wide jeans voor heren met een hemd voor heren en draag deze gerust open. Je hoort het dus, een wide jeans valt heel makkelijk te stylen.


Past een wide jeans voor heren bij mij?

Een wide jeans voor heren kan een grote stap zijn wanneer je gewend bent aan skinny jeans voor heren of slim jeans voor heren. Daarom bespreken we hier even of een wide jeans wel degelijk bij je figuur past. Zowel gespierde mannen, mannen met een grote taille en mannen met brede heupen komen goed weg met een wide jeans voor heren. Voor hen kan het een comfortabele optie zijn met een toch wel casual uitstraling. Een aantal types vermijden, volgens de kunst van de fashion, best een wide jeans. Dit geldt bijvoorbeeld voor slanke en sportieve, atletische mannen. Heb je zo'n figuur en hou je toch heel erg van een wide jeans voor heren, laat je dan vooral niet tegenhouden!


Welke kleur kies jij?

Wide jeans hebben we in diverse kleuren. Ga jij voor een standaard blauw? Kies je liever voor een witte jeans? Of mag het iets gedurfder en in een kleur zoals: oranje of rood?

Wide jeans voor heren online shoppen

Wide jeans voor heren online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Wide jeans voor heren in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!