Wide jeans voor heren

De wijde jeans voor heren verschijnt weer meer en meer in het straatbeeld. Hij sluit meestal mooi aan op de poep en valt daaronder wijder uit. Zo blijft ie vooral heel vrouwelijk en elegant!

Ontdek onze volledige collectie jeans voor heren.


Wijde jeans voor herenbij Brooklyn.be


Wide jeans, wat is dat precies?

Zoals de naam het zegt, vallen wide jeans wijder dan bijvoorbeeld een slim fit of straight jeans. Typisch voor de wide jeans is dat de broek over de gehele lengte wijder valt, vaak vanaf de dijen. Binnen de wide jeans, bestaan ook verschillen in lengte. Zo kunnen deze jeans langer komen en zo een stuk van de schoenen bedekken, terwijl deze ook 'cropped' kunnen zijn en boven de enkel komen.


Wide jeans, how to style?

Een wide jeans valt makkelijk te stylen. Draag hem gerust met een paar coole sneakers. Daarnaast kan de wide jeans ook perfect zijn met een blazer of cardigan, oversized of niet.


Welke kleur kies jij?

Wijde jeans hebben we in diverse kleuren. Ga jij voor een standaard blauw? Kies je liever voor een witte jeans? Of mag het iets gedurfder en in een kleur zoals: oranje of rood?


Wide jeans online shoppen

Wide jeans online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Wide jeans in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Meer Minder
— 10 producten —
— Nieuw
Edwin - Donkerblauwe Loose Tapered Selvedge jeans
€ 179,95
Carhartt WIP - Blauwe Brandon jeans
€ 99,95
Volcom - Zwarte Billow baggy jeans
€ 95,00
Volcom - Blauwe Billow jeans
€ 95,00
Volcom - Ecru Bob Mollema jeans
€ 99,95
Levi's - Blauwe 551 straight jeans
€ 129,95
Lee - Donkerblauwe Asher Loose Straight jeans
€ 99,95
Lee - Blauwe Asher Loose Straight jeans
€ 89,95
Reell - Lichtblauwe Baggy jeans
€ 69,95
Lee Cooper - Blauwe LC134ZP bootcut jeans
€ 89,95