Baggy jeans heren

Met deze baggy jeans ben je helemaal cool! Wil je skaten, gamen of gewoon relaxed rondhangen, deze Baggy jeans zitten altijd top!

— 30 producten —
— Nieuw
WOODBIRD - Blauwe Leroy Optic jeans
109,95
— Nieuw
Edwin - Lichtblauwe Matrix jeans
119,95
Tommy Jeans - Grijze Aiden Baggy jeans
129,95
Levi's - Lichtblauwe 568 Stay Loose jeans
119,95
Carhartt WIP - Lichtblauwe Brandon pant
99,95
Carhartt WIP - Blauwe Landon pant
109,95
Carhartt WIP - Donkergrijze Newel pant
99,95
Carhartt WIP - Blauwe Brandon jeans
99,95
Reell - Blauwe Baggy Oversized jeans
75,-
Carhartt WIP - Blauwe Simple pant
99,95
Carhartt WIP - Zwarte Double Knee jeans
129,95
Carhartt WIP - Donkerblauwe Single Knee pant
119,95
— 50%
Dickies - Lichtblauwe Madison jeans
42,50 85,-
Dockers - Donkerblauwe Classic Original jeans
119,95
— 50%
Vans  - Donkerblauwe Drill Checkboard jeans
47,50 95,-
Reell - Zwarte Solid jeans
79,95
Volcom - Donkergrijze Modown jeansbroek
85,-
Reell - Lichtblauwe Solid jeans
79,95
— 50%
Carhartt WIP - Donkergroene Newel pant
45,- 89,95
Dickies - Zwarte Thomasville jeans
85,-
Reell - Donkerblauwe Baggy Tapered jeans
75,-
Carhartt WIP - Lichtblauwe straight Simple pant
109,95
Volcom - Zwarte Billow baggy jeans
95,-
— 50%
Levi's - Blauwe 551 straight jeans
67,50 135,-
Pagina

Check zeker ook onze grote collectie baggy broeken voor heren.

Ooit maakte Madness een heerlijk nummer over Baggy Trousers. En raad eens, ze zijn terug van weggeweest. De broeken bedoelen we, hé! Madness is nooit ver weg...


Baggy jeans bij Brooklyn.be


Een baggy jeans, wat is dat?

De baggy jeans zijn terug van weggeweest. De jeans is een trend die terugkeert uit de jaren '90. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn de baggy jeans eerder losse jeans. Ze zitten ruim van de heupen tot de beneden. Meestal worden ze dan ook redelijk laag gedragen op de heupen. Met een baggy jeans kan je makkelijk een coole urban look creëren en daarom zie je deze dan ook vaak terugkeren in de skate-scene.


Waarom draag je baggy jeans?

Baggy jeans, of ook soms skatebroeken, zijn om verschillende redenen populair in verschillende modetrends. Mensen kiezen ervoor om baggy jeans te dragen om verschillende redenen.


Comfort: baggy jeans bieden een lossere pasvorm in vergelijking met staight of skinny jeans, waardoor je meer bewegingsvrijheid hebt en een ontspannen gevoel. De extra ruimte kan bijzonder comfortabel zijn voor verschillende activiteiten zoals skateboarden of dansen.

Stijl en mode: baggy jeans zijn geassocieerd met verschillende subculturen en modetrends. Ze zijn populair geworden door de hip-hop cultuur en streetwear mode. Sommige mensen geven gewoon de voorkeur aan het statement dat baggy jeans maken.

Individuele expressie: mode is vaak een vorm van zelfexpressie. Het dragen van baggy jeans kan een persoonlijke keuze zijn om een specifieke stijl, houding of identiteit uit te dragen. Het stelt mensen in staat zich te onderscheiden of zich aan te sluiten bij een bepaalde subcultuur of modetrend.

Praktisch: baggy jeans kan praktisch zijn in bepaalde situaties. Je kunt er laagjes onder dragen, waardoor het makkelijker is om er extra kleding onder te dragen bij koud weer. De losse pasvorm kan ook zijn voor degenen die comfort verkiezen boven een strakkere pasvorm.


Baggy jeans van verschillende merken

Als broekenspecialist, beschikt Brooklyn over heel wat merken met baggy jeans. Je kan baggy jeans vinden van onder andere Volcom, Carhartt WIP en Reell.

Je zocht je perfecte baggy jeans? Gevonden! Ontdek hier ons aanbod jeans baggy fit. Er zit vast ééntje tussen voor jou!


Nood aan meer stijladvies van onze profashionals? Check onze adviespagina over baggy jeans!

Baggy jeans online shoppen

Baggy jeans online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Baggy jeans in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!