Carhartt WIP Heren

[{filter_looks_value} ]Carhartt WIP[ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ {filter_targetgroup_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Carhartt WIP Heren voor Heren, oftewel Carhartt Work In Progress! Het grootste aanbod Carhartt WIP? Vind je hier! Op de hoogte blijven van nieuwe Carhartt WIP drops? Schrijf je hier in!

— 215 producten —
— Nieuw
Carhartt WIP - Oker Chase zwemshort
59,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Zwarte Flint pant
99,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Donkerblauwe Less Troubles T-shirt
49,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Groengrijze Class of 89 hoodie
139,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Lichtblauwe Brandon jeansshort
89,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Donkerblauwe Single Knee jeansshort
89,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Zwarte Landon short
89,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Groene Flint short
79,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Blauwe Landon short
89,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Bruine Single Knee short
89,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Lichtgrijze Single Knee pant
99,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Groene Single Knee pant
99,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Grijze Flint short
79,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Zwarte Flint short
79,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Beige Flint short
79,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Lichtblauwe Single Knee short
99,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Groene Single Knee short
79,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Lichtblauwe Simple short
89,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Zwarte Simple jeansshort
79,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Donkerblauwe Garrison totebag
79,95
Carhartt WIP - Gele Chase sweater
75,-
Carhartt WIP - Kobaltblauwe Chase sweater
75,-
Carhartt WIP - Groen Script Embroidery T-shirt
35,-
Carhartt WIP - Blauwe Carhartt sweater
89,95

De geschiedenis van Carhartt WIP

Carhartt WIP begon als een innovatie van Hamilton Carhartt in 1889 in Detroit. Hij creëerde hoogwaardige overalls voor spoorwegwerkers, wat leidde tot een uitbreiding naar streetwear. "WIP" staat voor "Work In Progress", en deze collectie combineert workwear erfgoed met een urban uitstraling. Carhartt WIP behoudt de robuuste kwaliteit van de originele werkkleding, maar transformeert deze tot trendy fashion statements. Van iconische jassen tot hippe accessoires voor heren, elke creatie weerspiegelt de evolutie van de modewereld, terwijl het merk zijn oorspronkelijke essentie behoudt.


Carhartt WIP: the core

Carhartt WIP staat bekend om zijn iconische logo, dat het merk vertegenwoordigt met kracht en betrouwbaarheid. Het logo, in verschillende varianten zoals Carhartt Chase, Carhartt Pocket en Nelson, weerspiegelt het werkkledingerfgoed en de toewijding aan duurzaamheid. Elk logo heeft zijn eigen unieke uitstraling, van subtiel tot opvallend, waardoor er voor elke gelegenheid en persoonlijkheid een passende keuze is. Met zijn tijdloze ontwerp en herkenbare stijl is het Carhartt logo een iconisch symbool geworden in de wereld van functionele en modieuze kleding.


Populaire Carhart WIP modellen

Carhartt WIP, een fusie van streetwear en workwear, biedt tijdloze ontwerpen met nadruk op kwaliteit en duurzaamheid. Populaire modellen zoals de Nimbus jas, Carhartt kickflip rugzak en watch muts van Carhartt zijn geliefd bij fans, samen met de bestseller Essentials bag. Met het grootste aanbod in Vlaanderen blijft Carhartt WIP een favoriet onder streetwear liefhebbers, bijvoorbeeld skaters en hiphoppers, en wordt het voornamelijk verkocht door Brooklyn.


Carhartt WIP heren: bestsellers

Ontdek de bestsellers van Carhartt WIP voor heren, zoals de stijlvolle Carhartt Wip Sid Pant, Master Pant/Short en Rebel Pant. Of kies voor tijdloze klassiekers zoals het Base t-shirt en Flint Pant. Voor dames zijn de Bib overall, Carhartt WIP Pierce Pant en Cara Pant absolute must-haves, samen met de onmisbare Essentials Bag. Bij Brooklyn vind je een uitgebreide selectie Carhartt WIP broeken en Carhartt jeans, inclusief de populaire Sid Pant en Carhartt WIP Master Pant in lange en korte versies. Kies jouw favoriete stijl en geniet het hele jaar door van de beste Carhartt WIP modellen.


Carhartt WIP Heren in onze winkels

Ontdek ons assortiment in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!