Carhartt WIP Heren

[{filter_looks_value} ]Carhartt WIP[ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ {filter_targetgroup_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Op zoek naar een Carhartt WIP Heren voor Heren? Gevonden! Ontdek hier het grootste aanbod van Carhartt WIP kleding van Vlaanderen.

— 248 producten —
Carhartt WIP - Donkerblauwe Chase sweatpant
€ 85,00
Carhartt WIP - Donkergrijze Newel pant
€ 99,95
Carhartt WIP - Beige Calder Pant
€ 99,95
Carhartt WIP - Zwarte Active jacket
€ 199,95
Carhartt WIP - Donkerblauwe Rigid vest
€ 149,95
Carhartt WIP - Bruine Detroit jacket
€ 199,95
Carhartt WIP - Zwarte Regular Cargo pant
€ 119,95
Carhartt WIP - Wit Logo hemd
€ 79,95
Carhartt WIP - Blauwe Klondike Pant straight tapered jeans
€ 99,95
Carhartt WIP - Donkerblauwe Newel tapered jeans
€ 89,95
Carhartt WIP - Donkergroene Newel pant
€ 89,95
Carhartt WIP - Donkerbruine Newel pant
€ 89,95
Carhartt WIP - Donkerblauwe Pocket T-shirt
€ 39,95
Carhartt WIP - Groene Pocket T-shirt
€ 35,00
Carhartt WIP - Bruine Home T-shirt
€ 49,95
Carhartt WIP - Witte American Script T-shirt
€ 39,95
Carhartt WIP - Grijze Chase Neck Zip sweater
€ 85,00
Carhartt WIP - Bordeaux Hooded Chase sweater
€ 85,00
Carhartt WIP - Grijze Chase sweater
€ 75,00
Carhartt WIP - Donkergrijze Pontiac pant
€ 89,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Zwarte Newel broek
€ 99,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Donkerblauw Wide Panel broek
€ 129,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Ecru Newel broek
€ 99,95
Carhartt WIP - Beige straight fit Simple Pant
€ 79,95

Populaire Carhart WIP modellen voor hem en haar

Populaire modellen van Carhartt WIP die al jaren toppers zijn, dat zijn de Carhartt WIP Nimbus jas, de Carhartt WIP Kickflip rugzak, de Carhartt WIP Madison hemd, de Carhartt WIP Watch muts & de Carhartt WIP Clip belt riem. Ook de Carhartt WIP muts is een heel bekend item én een echte eye-catcher! Ze bestaan in verschillende types modellen en kleuren, je vindt dus sowieso eentje die perfect past bij je favoriete jas!


Populaire Carhart WIP modellen voor heren

Voor de heren de Carhartt WIP Sid Pant/Short, de Carhartt WIP Master Pant/Short, de Carhartt Rebel Pant, de Carhartt Pontiac Pant, de Carhartt Single Knee Pant/Short, de Carhartt Base t-shirt, de Flint Pant/Short, de Johnson Pant/Short, de Klondike Pant, de Newel Pant, de Playoff trui, de Abbott Pant, de Aviation Pant, de Simple Pant, de Swell Pant/Short.


Populaire Carhartt WIP modellen voor dames

En bij de dames de Carhartt WIP Bib overall, de Carhartt WIP Ankle Pant, de Carhartt WIP Pierce Pant en de Carhartt WIP Cara Pant. Only the brave!


Op zoek naar de perfecte Carhartt WIP broek?

Als broeken- én Carhartt WIP specialist beschikken wij bij Brooklyn over een hele resem Carhartt WIP broeken en Carhartt WIP jeans, zowel voor dames als voor heren. Echte klassiekers zijn de Carhartt WIPSid Pant en de de Carhartt WIP Master Pant. Deze type broeken bestaan zowel in lange broek als short. Op die manier draag je je favoriete Carhartt WIP model het hele jaar door!


Welk Carhartt WIP logo past bij je?

Carhartt WIP gebruikt al jaren verschillende logo varianten op hun kleding. Er zijn er die heel subtiel zijn, andere zijn dan weer heel schreeuwerig. Kies voor het logo die bij je persoonlijkheid past, of bij de gelegenheid waar je naar toe gaat. Hierbij een overzichtje: De Carhartt Chase, de Carhartt WIP Pocket, de Carhartt WIP Nelson, de Carhartt WIP Payton, de Carhartt WIP College en de Carhartt WIP Script.


Carhartt WIP grootste aanbod van Vlaanderen.

Streetwear voor skaters, hiphoppers en alle mannen en vrouwen die graag comfortabel en toch hip door het leven gaan, zo valt Carhartt WIP nog het best samen te vatten. Én, Brooklyn blijft de grootste verdeler van Carhartt WIP in Vlaanderen.


De geschiedenis van Carhartt WIP

Carhartt WIP is vandaag zowat het icoon van de streetwear, maar het begon allemaal iets anders… In 1889 kreeg Hamilton Carhartt WIP in het industriële Detroit het idee om zijn eigen overall-lijn voor werklui op te starten. Hij trok hierbij resoluut de kaart van kwaliteit en productie in menswaardige en eerlijke omstandigheden. De stevige en met de hand vervaardigde overalls sloegen vooral aan bij de spoorwegwerkers, en zo werd de eerste Carhart overall geboren. Het was het begin van een succesvol merk. Eerst enkel voor werkkledij maar toen de behoefte aan stevige kledij bij skaters, bikers en andere sportievelingen duidelijk werd, zette Carhartt WIP de stap naar het ontwikkelen van streetwear. Het bleek een schot in de roos.

Carhartt WIP Heren online shoppen

Carhartt WIP online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Carhartt WIP Heren in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Check trouwens eens wat we nog hebben aan streetwear.