Modström

Modström[ {filter_looks_value}][ {filter_modelname_value}][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ met {filter_print_value}]

Bij Brooklyn.be vind je een grote keuze van Modström voor vrouwen. Kleding met gedurfde prints die tegelijkertijd subtiel en opvallend zijn. Sobere stukken in fijne materialen. Strakke rokken en geklede broeken. Jassen met een ruig kantje. Zachte truien, kleurrijke blouses, vrouwelijke tops en kleedjes/jurken. Hier worden wij wel heel nieuwsgierig van!

Check hier onze volledige collectie voor dames.

Modström is een Deens merk uit Kopenhagen dat sinds 2004 mode brengt voor jonge rebelse vrouwen en stadse dromers. Voor nieuwsgierige zielen die elke verandering zien als een uitdaging. Die omarmen, vieren, moedig genoeg zijn om zichzelf te zijn. Die in het nu leven en plezier maken. Met deze dames in gedachten, brengt Modström hedendaagse kleding voor elk moment. Ze vertalen de laatste trends in hun 4-jaarlijkse collecties en maken ze zo meteen beschikbaar. High-street fashion, zoals ze het zelf zo mooi omschrijven.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, wip dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Meer Minder
— 36 producten —
Modström - Zwarte PanneMD hemdjurk
€ 99,95
Modström - Lichtgroene PanneMD Short
€ 69,95
Modström - Zwarte PanneMD Short
€ 69,95
Modström - Bruine PorterMD Cardigan
€ 69,95
Modström - Groene PanneMD blouse
€ 79,95
Modström - Ecru Park MD broek
€ 99,95
Modström - Beige PeteMD rok
€ 89,95
Modström - Beige PoemMD print jurk
€ 119,95
Modström - Roze Gale Pants kostuumbroek
€ 99,95
Modström - Beige Gale Pants kostuumbroek
€ 99,95
Modström - Beige Gale blazer
€ 129,95
Modström - Roze Gale blazer
€ 129,95
Modström - Hoogblauwe Irene polotrui
€ 69,95
Modström - Hoogblauwe Irene cardigan
€ 79,95
Modström - Lichtgroene OmaMD bodywarmer
€ 139,95
Modström - Beige OakvilleMD jacket
€ 179,95
Modström - Cognac Alexis blouse
€ 79,95
Modström - Ecru OperaMD polotrui
€ 79,95
Modström - Zwarte OllaMD top
€ 29,95
Modström - Ecru ArthurMD Boyfriend hemd
€ 89,95
Modström - Groene OlineMD Print wikkeljurk
€ 119,95
Modström - Beige OllaMD top
€ 29,95
Modström - Groene OskarMD blouse
€ 89,95
Modström - Witte Tulla tanktop
€ 19,95
Pagina