Modström

Modström

Producten 1-24 van 57

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Donkerblauwe Fedora broek
  Donkerblauwe Fedora broek
  Modström
  Vanaf € 99,95
 2. Lichtblauwe Fabienne rok
  Lichtblauwe Fabienne rok
  Modström
  Vanaf € 59,95
 3. Donkerblauwe Fedora blazer
  Donkerblauwe Fedora blazer
  Modström
  Vanaf € 119,95
 4. Zwarte Travis kostuumbroek
  Zwarte Travis kostuumbroek
  Modström
  Vanaf € 89,95

Producten 1-24 van 57

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Modström

laatste Deense trends voor dames bij Brooklyn

Scandinavië heeft de laatste jaren een nieuwe wind door modeland doen waaien. Minimalisme, sober, strak, puur,... werden trend woorden, verschenen in elk magazine en op elke modeblog. Een evolutie die we bij Brooklyn keihard toejuichen. We zijn fan van het eerste uur. En zullen dat nog wel eventjes blijven. Met merken als Modström in de rekken kan het ook moeilijk anders.

Modström is een Deens merk uit Kopenhagen dat sinds 2004 mode brengt voor jonge rebelse vrouwen en stadse dromers. Voor nieuwsgierige zielen die elke verandering zien als een uitdaging. Die omarmen, vieren, moedig genoeg zijn om zichzelf te zijn. Die in het nu leven en plezier maken.

Met deze dames in gedachten, brengt Modström hedendaagse kleding voor elk moment. Ze vertalen de laatste trends in hun 4-jaarlijkse collecties en maken ze zo meteen beschikbaar. High-street fashion, zoals ze het zelf zo mooi omschrijven.

Bij Brooklyn vind je een grote keuze van Modström voor vrouwen. Kleding met gedurfde prints die tegelijkertijd subtiel en opvallend zijn. Sobere stukken in fijne materialen. Strakke rokken en geklede broeken. Jassen met een ruig kantje. Cardigans met ongewone sluitingen. Doorzichtige blouses, mannelijke hemden, vrouwelijke tops. Hier worden wij wel heel nieuwsgierig van!