Nudie Jeans Co.

[{filter_looks_value} ]Nudie Jeans Co.[ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ van {filter_brand_value}][ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Zeg niet zomaar een jeans tegen een Nudie Jeans Co. jeans. Het zijn stuk voor stuk juweeltjes die zo juist zitten, dat het een aard heeft.

— 21 producten —
Nudie Jeans Co. - Blauwe Rad Rufus jeans
199,95
Nudie Jeans Co. - Blauwe Clean Eileen jeans
159,95
Nudie Jeans Co. - Blauwe Shady Sadie jeans
159,95
Nudie Jeans Co. - Daydream-blauwe Gritty Jackson jeans
159,95
Nudie Jeans Co. - Donkerblauwe Steady Eddie jeans
159,95
Nudie Jeans Co. - Indigoblauwe Lean Dean slim tapered jeans
159,95
Nudie Jeans Co. - Donkergrijze Grim Tim slim jeans
159,95
Nudie Jeans Co. - Donkergrijze Lean Dean slim tapered jeans
159,95
Nudie Jeans Co. - Donkerblauw-grijze Lean Dean slim tapered jeans
119,95
Nudie Jeans Co. - Blauwe Steady Eddie jeans
159,95
Nudie Jeans Co. - Blauwe Gritty Jackson jeans
159,95
Nudie Jeans Co. - Grijze Steady Eddie jeans
159,95
Nudie Jeans Co. - Tussenblauwe Tight Terry jeans
159,95
Nudie Jeans Co. - Zwarte Tight Terry skinny jeans
139,95
Nudie Jeans Co. - Lichtblauwe Gritty Jackson straight jeans
149,95
Nudie Jeans Co. - Donkerblauwe Lean Dean slim tapered jeans
159,95
Nudie Jeans Co. - Donkerblauwe Gritty Jackson regular jeans
159,95
Nudie Jeans Co. - Indigoblauwe Gritty Jackson straight jeans
129,95
Nudie Jeans Co. - Donkerblauwe Lean Dean slim tapered
159,95
Nudie Jeans Co. - Grijsblauwe Grim Tim slim jeans
159,95
Nudie Jeans Co. - Donkerblauwe Tight Terry Jeans
159,95

Wij hebben de Grim Tim (slim fit), de Lean Dean (slim tapered fit), en de Tight Terry (skinny fit) in huis. Check ze en ga helemaal overstag.

Ontdek hier onze volledige collectie jeans voor heren.

Het Zweedse Nudie Jeans Co lag vroeger al een hele tijd in de winkelrekken bij Brooklyn. Daarna verloren we mekaar voor eventjes uit het oog, met pijn in het hart weliswaar. De liefde ging echter nooit over en het is nu weer dik aan. Nudie Jeans Co heeft een schare devote denim fans die zweren bij het merk. Zoiets komt natuurlijk niet vanzelf. Bovendien zijn alle Nudie jeans gemaakt uit 100% organisch katoen denim. Duurzaamheid troef dus!

Nudie Jeans Co. online shoppen

Nudie Jeans Co. online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Nudie Jeans Co. in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!