Nudie Jeans Co.

[{filter_looks_value} ]Nudie Jeans Co.[ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]
— 20 producten —
Nudie Jeans Co. - Donkerblauwe Gritty Jackson regular jeans
€ 159,95
Nudie Jeans Co. - Donkergrijze Grim Tim slim jeans
€ 159,95
Nudie Jeans Co. - Grijsblauwe Grim Tim slim jeans
€ 159,95
Nudie Jeans Co. - Donkerblauwe Lean Dean slim tapered jeans
€ 159,95
Nudie Jeans Co. - Indigoblauwe Lean Dean slim tapered jeans
€ 159,95
Nudie Jeans Co. - Donkerblauw-grijze Lean Dean slim tapered jeans
€ 119,95
Nudie Jeans Co. - Donkergrijze Lean Dean slim tapered jeans
€ 159,95
Nudie Jeans Co. - Wolkenblauwe Lean Dean jeans
€ 159,95
Nudie Jeans Co. - Blauwe Lean Dean slim tapered jeans
€ 149,95
Nudie Jeans Co. - Donkerblauwe Lean Dean slim tapered
€ 159,95
Nudie Jeans Co. - Lichtblauwe Steady Eddie jeans
€ 159,95
Nudie Jeans Co. - Zwarte Tight Terry skinny jeans
€ 139,95
Nudie Jeans Co. - Indigoblauwe Gritty Jackson straight jeans
€ 129,95
Nudie Jeans Co. - Grijsblauwe Lean Dean slim tapered jeans
€ 149,95
Nudie Jeans Co. - Donkerblauwe Tight Terry Jeans
€ 159,95
Nudie Jeans Co. - Lichtblauwe Gritty Jackson straight jeans
€ 149,95
Nudie Jeans Co. - Blauwe Tight Terry skinny jeans
€ 149,95
Nudie Jeans Co. - Donkerblauwe Gritty Jackson straight jeans
€ 149,95
Nudie Jeans Co. - Donkerblauwe Blue Thunder Lean Dean Slim Tapered jeans
€ 149,95
Nudie Jeans Co. - Lichtblauwe Tight Terry skinny jeans
€ 149,95

Zeg niet zomaar een jeans tegen een Nudie Jeans Co. jeans. Het zijn stuk voor stuk juweeltjes die zo juist zitten, dat het een aard heeft. Wij hebben de Grim Tim (slim fit), de Lean Dean (slim tapered fit), en de Tight Terry (skinny fit) in huis. Check ze en ga helemaal overstag.

Ontdek hier onze volledige collectie jeans voor heren.

Het Zweedse Nudie Jeans Co lag vroeger al een hele tijd in de winkelrekken bij Brooklyn. Daarna verloren we mekaar voor eventjes uit het oog, met pijn in het hart weliswaar. De liefde ging echter nooit over en het is nu weer dik aan. Nudie Jeans Co heeft een schare devote denim fans die zweren bij het merk. Zoiets komt natuurlijk niet vanzelf. Bovendien zijn alle Nudie jeans gemaakt uit 100% organisch katoen denim. Duurzaamheid troef dus!

Nudie Jeans Co. online shoppen

Nudie Jeans Co. online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Nudie Jeans Co. in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!