Brava

Brava staat voor Eco & Fair Fashion. Brava staat voor eigentijdse en toch tijdloze kleding voor dames en heren. Vrolijke hemden, T-shirts met toffe prints en short die je door de kwaliteit jaren kan dragen. Slow fashion op zijn best.

Check onze volledige collectie voor dames en heren.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, wip dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Meer Minder
— 8 producten —
— Nieuw
Brava - Zwarte Corduroy Pleated broek
€ 119,95
— Nieuw
Brava - Blauw-gele Greti rok
€ 99,95
— Nieuw
Brava - Grijze Wally Searchers sweater
€ 79,95
— Nieuw
Brava - Ecru Playmobil Logo sweater
€ 79,95
— Nieuw
Brava - Zwarte Corduroy Perkins T-shirt
€ 59,95
— Nieuw
Brava - Blauwe Playmobil Figure T-shirt
€ 39,95
Brava - Blauwe Wally Stay Lost T-shirt
€ 39,95
Brava - Donkerblauw Playmobil Childhood hemd
€ 85,00