Brava

[{filter_looks_value} ]Brava[ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ van {filter_brand_value}][ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Brava staat voor Eco & Fair Fashion. Brava staat voor eigentijdse en toch tijdloze kleding voor dames en heren. Vrolijke hemden, T-shirts met toffe prints en short die je door de kwaliteit jaren kan dragen. Slow fashion op zijn best.

— 11 producten —
Brava - Witte Dickie Evolution T-shirt
49,95
Brava - Petrolgroene It's OK T-shirt
49,95
Brava - Blauwe Dickie Sailor T-shirt
49,95
Brava - Roze Picnic broek
119,95
Brava - Multicolor Aloha blouse
99,95
Brava - Multicolor Tiles blouse
89,95
Brava - Petrol Bubble short
89,95
Brava - Blauwe Dickie sweater
99,95
Brava - Witte Sunny Woodstock T-shirt
49,95
Brava - Witte Heart blouse
89,95
Brava - Multicolor Peanuts Comic boxershort
29,95

Brava, het duurzame merk

Brava is een dynamisch modemerk dat de individualiteit en persoonlijkheid van zijn klanten onderstreept en mogelijk zelfs herontdekt. Als een merk dat open-minded en nieuwsgierig is, koestert Brava een diep respect voor onze planeet en streeft ernaar elk ontwerp te maken met de hoogste mate van verantwoordelijkheid, zowel voor mens als milieu. Dit vertaalt zich in het gebruik van duurzame en gecertificeerde vezels, zoals biologisch katoen en ECOVERO™ viscose, en het nauwlettend toezien op eerlijke arbeidsomstandigheden in hun productiefaciliteiten, waaronder truien voor heren.


Brava's samenwerking met kunstenaars

Een belangrijk kenmerk van Brava is de nauwe samenwerking met getalenteerde kunstenaars die passie hebben voor vernieuwende concepten en gekke ideeën, wat zich uitstrekt tot hun assortiment van hemden. Deze samenwerking resulteert in collecties die een naadloze harmonie creëren tussen kunst, mode en verantwoordelijkheid. Door nostalgische ontwerpen te combineren met een moderne twist, viert Brava de schoonheid van vervlogen tijden terwijl het tegelijkertijd nieuwe herinneringen creëert met elk kledingstuk in hun assortiment, waaronder T-shirts voor dames.


Nostalgie met Brava

Met officiële samenwerkingen met iconische merken en films zoals Playmobil, Where's Wally, Snoopy, en E.T., neemt Brava zijn klanten mee op een reis door de tijd, waarbij ze de vreugde van hun jeugd herbeleven met elke nostalgische collectie van ondergoed voor heren.


Kernwaarden van Brava

Bij Brava zijn respect en transparantie essentieel. Als B-Corp gecertificeerd bedrijf streven ze naar duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid in elk aspect van hun productieproces. Hoewel ze niet perfect zijn, blijven ze zich inzetten voor vooruitgang en een betere wereld. Met Brava kunnen klanten niet alleen stijlvolle kleding dragen, maar ook bijdragen aan positieve verandering in de mode-industrie.


Brava in onze winkels

Ontdek ons assortiment in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!