Brava

Brava staat voor Eco & Fair Fashion. Brava staat voor eigentijdse en toch tijdloze kleding voor dames en heren. Vrolijke hemden, T-shirts met toffe prints en short die je door de kwaliteit jaren kan dragen. Slow fashion op zijn best.

— 9 producten —
Brava - Multicolor Peanuts Comic boxershort
29,95
Brava - Donkerblauwe Peanuts Astronaut boxershort
29,95
Brava - Donkerblauw Snoopy & Woodstock Flanel hemd
129,95
Brava - Bordeaux Contrast trui
149,95
Brava - Donkerblauwe Peanuts Snoopy trui
129,95
Brava - Mintgroene Eyes sweater
89,95
Brava - Groene Peanuts Woodstock sweater
99,95
Brava - Witte Peanuts Keep Calm T-shirt
49,95
Brava - Donkerblauwe Peanuts Woodstock T-shirt
49,95

Brava online shoppen

Brava online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Brava in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!