Element Heren

[{filter_looks_value} ]Element[ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ van {filter_brand_value}][ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ {filter_targetgroup_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Met beide voeten op de grond en de 4 natuurelementen indachtig, brengt kledingmerk Element Heren comfortabele kledij voor skaters en al wie niet stil kan zitten.

— 91 producten —
Element - Donkerblauwe Howland Venture chino
85,-
Element - Beige Howland Big chino
85,-
Element - Kaki Chillin Double broek
89,95
Element - Zwarte Crail T-shirt
39,95
Element - Ecru Timber Sight T-shirt
35,-
Element - Groene Basic Pocket Pigment T-shirt
35,-
Element - Donkerblauwe Crail T-shirt
39,95
Element - Witte Joint Cube T-shirt
35,-
Element - Groene Basic Pocket Pigment T-shirt
35,-
Element - Lichtgrijze Blazin Chest T-shirt
29,95
Element - Witte Basic Pocket Label T-shirt
29,95
Element - Donkerblauwe Crail T-shirt
35,-
Element - Ecru Crail T-shirt
39,95
Element - Groene Cornell 3.0 sweater
69,95
Element - Blauwe Cornell 3.0 sweater
69,95
Element - Blauwe Cornell 3.0 hoodie
75,-
Element - Grijze Seal hoodie
69,95
Element - Donkerblauwe Tree Grows T-shirt
35,-
Element - Zwarte Timber The King T-shirt
35,-
Element - Ecru Cornell Cipher sweater
79,95
Element - Zwarte Timber Wisdom hoodie
79,95
Element - Donkerblauwe Dial sweater
69,95
Element - Donkerblauwe Sunup hoodie
75,-
Element - Groene Timber Jester hoodie
79,95
Pagina

Geschiedenis van Element

Element is een toonaangevend merk dat al sinds 1992 een prominente rol speelt in de wereld van skateboarden en streetwear. Met een sterke focus op skateboarden, natuur en cultuur, heeft Element zich ontwikkeld tot een symbool van creativiteit en toewijding.


Element skate

Het merk biedt een uitgebreid assortiment van skateboarduitrusting, variërend van decks en trucks tot wielen en grip tape, waarmee skaters van alle niveaus hun vaardigheden kunnen verbeteren. Daarnaast heeft Element een diverse collectie streetwear-kleding, waaronder Element T-shirts , hoodies, Element jassen en broeken voor heren, die stijl en functionaliteit combineren voor een moeiteloze urban look.


Element

Wat Element echt onderscheidt, is de diepgewortelde toewijding aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Het merk streeft ernaar om milieuvriendelijke materialen en productieprocessen te gebruiken, zodat klanten niet alleen kunnen genieten van hoogwaardige producten, maar ook kunnen bijdragen aan een betere planeet.


Element voor skaters

Met zijn kenmerkende stijl, innovatieve ontwerpen en voortdurende inzet voor positieve verandering, blijft Element een inspiratiebron voor skaters en streetwear-liefhebbers over de hele wereld.


Element Heren in onze winkels

Ontdek ons assortiment in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!