Grace & Mila

[{filter_looks_value} ]Grace & Mila[ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]
— 25 producten —
Grace & Mila - Multicolor Inspirante kleed
€ 75,00
Grace & Mila - Ecru India blouse
€ 49,00
Grace & Mila - Groene Isidore T-shirt
€ 35,00
Grace & Mila - Ecru Jerome short
€ 39,00
Grace & Mila - Beige Jaipur kleed
€ 89,00
Grace & Mila - Ecru Intime top
€ 29,00
Grace & Mila - Multicolor Indira kleed
€ 85,00
Grace & Mila - Kaki Ghost top
€ 29,00
Grace & Mila - Beige Idyllique cardigan
€ 75,00
Grace & Mila - Beige Ilona blouse
€ 49,00
Grace & Mila - Witte Ghost top
€ 29,00
Grace & Mila - Ecru Incroyable mantel
€ 135,00
Grace & Mila - Beige Jade blouse
€ 59,00
Grace & Mila - Beige-multicolour Joan kleed
€ 69,00
Grace & Mila - Zwart Heloise kleed
€ 79,00
Grace & Mila - Blauw-witte Grace blouse
€ 59,00
Grace & Mila - Bruine G&M broek
€ 49,00
Grace & Mila - Zwarte G&M broek
€ 49,00
Grace & Mila - Roze Idylle trui
€ 69,00
Grace & Mila - Zwarte Harena blouse
€ 59,00
Grace & Mila - Roodbordeaux India blouse
€ 49,00
Grace & Mila - Ecru Juno blouse
€ 59,00
Grace & Mila - Beige-blauw-paars Jara kleed
€ 65,00
Grace & Mila - Multicolor Irene blouse
€ 49,00
Pagina

Grace & Mila dameskleding charmeert met elegante vormen en discrete details. De merknaam bevat twee vrouwennamen en die werden niet zomaar gekozen. Grace voor de prinselijke charme van Grace Kelly, en Mila, de naam van geluk in Oosterse landen, om de vrouw op te roepen die geliefd is bij het volk. Het Parijse merk is er voor de modebewuste vrouw die geen compromis wil maken tussen finesse en comfort.


Grace & Mila bij Brooklyn.be

Gracieuze blouses in aangename stoffen, warme truien met fantasiebrei, speelse T-shirts en tops met subtiele prints en geklede broeken. Delicate materialen, mooie kleuren en eigentijdse trends. Zowel tijdens de winter als de zomer brengt Grace & Mila stijl in je kleerkast.

Grace & Mila online shoppen

Grace & Mila online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Grace & Mila in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!