Grace & Mila

[{filter_looks_value} ]Grace & Mila[ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ van {filter_brand_value}][ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Grace & Mila dameskleding charmeert met elegante vormen en discrete details.

— 23 producten —
Grace & Mila - Oker Masha broek
69,-
Grace & Mila - Zwarte Macchiato top
45,-
Grace & Mila - Roze Marica blouse
55,-
Grace & Mila - Oker Matriochka blouse
45,-
Grace & Mila - Oker Marc broek
69,-
Grace & Mila - Oker Mathieu waistcoat
59,-
Grace & Mila - Kaki Mathilde broek
59,-
Grace & Mila - Roze Maurice broek
59,-
Grace & Mila - Ecru Marta salopette
99,-
Grace & Mila - Beige Marant kleed
75,-
Grace & Mila - Fushia Marilo kleed
45,-
Grace & Mila - Beige Marine kleed
79,-
Grace & Mila - Paars Maud kleed
59,-
Grace & Mila - Zwart Maud kleed
59,-
Grace & Mila - Zwarte Mathieu waistcoat
59,-
Grace & Mila - Beige Glitter Macchiato top
45,-
Grace & Mila - Beige Mafia cardigan
69,-
Grace & Mila - Ecru Marais sweater
65,-
Grace & Mila - Koraal Manuel T-shirt
35,-
Grace & Mila - Blauwe Malorie blouse
59,-
Grace & Mila - Kaki Mandy Top
35,-
Grace & Mila - Blauw Matroichka blouse
45,-
Grace & Mila - Witte Maxime blouse
55,-

De merknaam bevat twee vrouwennamen en die werden niet zomaar gekozen. Grace voor de prinselijke charme van Grace Kelly, en Mila, de naam van geluk in Oosterse landen, om de vrouw op te roepen die geliefd is bij het volk. Het Parijse merk is er voor de modebewuste vrouw die geen compromis wil maken tussen finesse en comfort.


Grace & Mila bij Brooklyn.be

Gracieuze blouses in aangename stoffen, warme truien met fantasiebrei, speelse T-shirts en tops met subtiele prints en geklede broeken. Delicate materialen, mooie kleuren en eigentijdse trends. Zowel tijdens de winter als de zomer brengt Grace & Mila stijl in je kleerkast.

Grace & Mila online shoppen

Grace & Mila online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Grace & Mila in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!