Sessùn

Sessùn[ {filter_looks_value}][ {filter_modelname_value}][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ met {filter_print_value}]

Sessùn is ondertussen een ouwe getrouwe bij Brooklyn.be. Verfijnde Sessùn blouses, Sessùn Tops & T-shirts met kleine details, rijk breiwerk, stijlvolle jurken en jassen … Elk op zich prachtige items uit superieure kwaliteit.


Sessùn bij Brooklyn.be


Het verhaal achter het merk Sessùn

Parijs is altijd een goed idee. Sessùn ook. Franser dan dit vind je het niet. Afkomstig uit Montpellier, ontdekte Emma François in Zuid-Amerika oude ambachten, technieken en know-how in de textielnijverheid, die haar inspireerden om haar eigen label op te starten. Ze vestigde zich in Marseille, waar in 1998 Sessùn boven de doopvont werd gehouden. In 1999 won Emma François de prijs van 'Jeune Créateur' en in 2014 was de eerste Sessùn-collectie een feit. Een merk dat elegantie, zelfzekerheid en nonchalance combineert. Emma steekt dagelijks haar voelsprieten uit en laat zich door alles wat op haar pad komt inspireren. Zowel haar thuisbasis Frankrijk als de rest van de wereld voeden haar collecties. Zo slaagt ze erin om elk seizoen opnieuw de ultieme Parisienne-look te creëren. Daarnaast richt Sessùun zich ook op toekomstgerichte kledij met een tijdloos karakter, wat zich uit in heel kwaliteitsvolle kledij. Ontdek de collectie Sessùn voor dames!


Sessùn online shoppen

Sessùn online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Sessùn in onze winkels

Pas je liever je kledij voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Trefwoorden: Sessùn, Sessùn kleding, Sessùn online, Sessùn kleding, Sessùn voor dames

Meer Minder
— 16 producten —
— Nieuw
Sessùn - Donkerblauwe Cerez sweater
€ 135,00
— Nieuw
Sessùn - Zwarte Charlestine jas
€ 135,00
— Nieuw
Sessùn - Blauwe Liesha blouse
€ 165,00
Sessùn - Bordeaux Chebbi sweater
€ 95,00
Sessùn - Zwarte Gihana jurk
€ 175,00
Sessùn - Beige-paarse Licawool jurk
€ 175,00
Sessùn - Donkerblauwe Chef jas
€ 325,00
Sessùn - Lichtblauwe Stael blouse
€ 165,00
Sessùn - Zwarte Austin sweater
€ 85,00
Sessùn - Donkergroene Lalia T-shirt
€ 75,00
Sessùn - Beige-paarse Deliwool blouse
€ 145,00
Sessùn - Lila Ito sweater
€ 125,00
Sessùn - Ecru-zwart Gestreept Colonella blouse
€ 145,00
Sessùn - Multicolor Lounea riem
€ 45,00
Sessùn - Lila Stemona trui
€ 165,00
— 50%
Sessùn - Zwarte Jil jurk
€ 72,50 € 145,00