Iriedaily

[{filter_looks_value} ]Iriedaily[ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]
— 40 producten —
Iriedaily - Multicolor Ziggyzack T-shirt
€ 49,90
Iriedaily - Groene Jeremy Hemp short
€ 69,90
Iriedaily - Donkerblauwe Crazy Fresh zwemshort
€ 65,00
Iriedaily - Donkergrijze Jeremy Hemp short
€ 69,90
Iriedaily - Ecru Slowpresso T-shirt
€ 45,00
Iriedaily - Donkeroranje Gestreepte Pixelize t-shirt
€ 49,95
Iriedaily - Donkerblauwe Etnische Vintachi short
€ 69,90
Iriedaily - Zwarte Garden Gnome T-shirt
€ 45,00
Iriedaily - Groene Love City short
€ 59,90
Iriedaily - Groene Bonsi Finger T-shirt
€ 45,00
Iriedaily - Groene Chamisso T-shirt
€ 39,90
Iriedaily - Lichtblauwe Bye Bye T-shirt
€ 42,90
Iriedaily - Witte Flutscher T-shirt
€ 42,90
Iriedaily - Groen Bananos hemd
€ 79,90
Iriedaily - Ecru Casym Crew sweater
€ 79,90
Iriedaily - Donkergroene Peace Blaster T-shirt
€ 42,90
Iriedaily - Zwarte Bonsigh Crew sweater
€ 79,90
Iriedaily - Beige Santo T-shirt
€ 49,90
Iriedaily - Grijze Love City short
€ 59,90
Iriedaily - Donkerblauwe Corvin short
€ 65,00
Iriedaily - Beige Santo short
€ 69,90
Iriedaily - Donkerblauw Resort hemd
€ 69,90
Iriedaily - Multicolor Santo hemd
€ 79,90
Iriedaily - Donkerblauwe Vintachi Block hoodie
€ 99,90
Pagina

Iriedaily houdt het midden tussen sportswear, streetwear en street fashion. Bij Brooklyn.be is het leverancier van een mannencollectie die zich kenmerkt door T-shirts met originele (foto)prints, toffe sweaters en shorts. Ook sportieve jassen die evenzeer geschikt zijn voor in de stad als voor in de vrije natuur.

Check gerust eens onze volledige collectie streetwear voor heren.


Iriedaily bij Brooklyn.be

Geboren in Berlijn in 1994, levert Iriedaily al meer dan 20 jaar stevige streetwear. Maar het is meer dan een modemerk alleen. Iriedaily gaat over vriendschap, ethos, respect en vooral over ‘jezelf zijn en blijven’. Geen snelle mode dus die slaafs de trends volgt, maar een merk dat elk seizoen ‘zijn ding’ op de markt brengt, met kledij die jouw identiteit versterkt. Hoe ze bij Iriedaily mode vorm geven, merk je ook aan hoe ‘duurzaam ondernemen’ in hun bedrijfscultuur geïntegreerd is. Als lid van de Fair Wear Foundation zien ze erop toe dat hun kledij geproduceerd wordt in menswaardige omstandigheden en communiceren ze transparant over het productieproces.

Duitse degelijkheid, dat zeker, en Berlijnse attitude, dat bovenal.

Iriedaily online shoppen

Iriedaily online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Iriedaily in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!