Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger, de pionier van Amerikaanse coolness, brengt een bruisende mix van tijdloze stijl en gedurfde innovatie. Met een onmiskenbare flair voor mode verlegt het merk voortdurend grenzen en inspireert het wereldwijd.

— 12 producten —
Tommy Hilfiger Underwear - Oranje-Rode zwemshort
59,95
— 50%
Tommy Hilfiger Underwear - Zwart-Witte Long Check pyjama set
50,- 99,95
— 50%
Tommy Hilfiger Underwear - Roze-Zwart-Blauwe 3-Pack strings
22,50 45,-
Tommy Hilfiger Underwear - Blauwe Essential zwemshort
59,95
Tommy Hilfiger Underwear - Donkerblauwe Heritage Crinkle zwemshort
59,95
Tommy Hilfiger Underwear - Rode Essentials zwemshort
59,95
Tommy Hilfiger Underwear - Wit-grijs-zwarte Trunk 3-pack boxershorts
45,-
Tommy Hilfiger Underwear - Rood-wit-blauwe Trunk 3-pack boxershorts
45,-
Tommy Hilfiger Underwear - Blauwe 3-pack boxershorts
45,-
Tommy Hilfiger Underwear - Groen-Witte Ithaca zwemshort
69,95
Tommy Hilfiger Underwear - Blauw-Witte Original zwemshort
69,95
Tommy Hilfiger Underwear - Zwarte 3-Pack Trunk boxershorts
45,-

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger is een iconisch modemerk dat sinds de jaren 80 een belangrijke rol speelt in de modewereld. Opgericht door de Amerikaanse ontwerper Tommy Hilfiger, staat het merk bekend om zijn tijdloze, preppy Amerikaanse stijl. Wat ooit begon als een bescheiden winkel in 1971, is uitgegroeid tot een wereldwijd bekend fashion empire met diverse collecties, waaronder Tommy Jeans truien voor dames, Tommy Jeans, Tommy Sport en accessoires zoals schoenen en tassen.


Visie van Tommy Hilfiger

Het succes van Tommy Hilfiger is te danken aan de visie van de oprichter, die altijd heeft gestreefd naar toegankelijkheid en inclusiviteit binnen zijn merk. Geboren en getogen in Elmira, New York, blijft Hilfiger trouw aan zijn roots en zet hij zich in voor diversiteit in zijn modellen en ambassadeurs.


Samenwerking met beroemdheden

Het merk heeft een rijke geschiedenis van samenwerkingen met beroemdheden en invloedrijke figuren, waaronder Snoop Dogg, Mary J. Blige en Lewis Hamilton. Deze samenwerkingen hebben bijgedragen aan de wereldwijde bekendheid en populariteit van het merk, dat geliefd is bij een breed publiek over de hele wereld.


Tommy Hilfiger: Een reis van ambitie, innovatie en inspiratie

Naast zijn iconische ontwerpen heeft Tommy Hilfiger ook een sterke toewijding aan duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Het merk streeft ernaar om tegen 2030 al zijn materialen deel te laten uitmaken van een duurzaamheidscyclus en werkt samen met lokale gemeenschappen om de productieomstandigheden te verbeteren.


Tommy Hilfiger in onze winkels

Ontdek ons assortiment in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!