Thinking Mu

[{filter_looks_value} ]Thinking Mu[ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]
— 23 producten —
Thinking Mu - Zwarte Hemp polo
€ 79,95
Thinking Mu - Zwarte Clavel T-shirt
€ 59,95
Thinking Mu - Blauwe Night Hemp t-shirt
€ 59,95
Thinking Mu - Ecru Clavel T-shirt
€ 59,95
Thinking Mu - Blauwe Heritage Regina T-shirt
€ 59,95
Thinking Mu - Witte Indigo Sol T-shirt
€ 45,00
Thinking Mu - Donkerblauw Oueme kleed
€ 99,95
Thinking Mu - Witte Green Sol T-shirt
€ 45,00
Thinking Mu - Gele Seersucker Geranio short
€ 69,95
Thinking Mu - Kaki Hemp Clavel T-shirt
€ 59,95
Thinking Mu - Donkeroranje Hemp tank top
€ 49,95
Thinking Mu - Donkeroranje Heritage Regina T-shirt
€ 59,95
Thinking Mu - Donkerblauwe Sol sweater
€ 99,95
Thinking Mu - Ecru Libelula blouse
€ 99,95
Thinking Mu - Witte Yes To Art T-shirt
€ 49,95
Thinking Mu - Donkerblauwe-groene Stripes Voltaire playsuit
€ 99,95
Thinking Mu - Blauwe Libelula blouse
€ 99,95
Thinking Mu - Groene Seersucker broek
€ 109,95
Thinking Mu - Oranje Geruite Vichy broek
€ 109,95
Thinking Mu - Blauwe Mona Jumpsuit
€ 149,95
Thinking Mu - Ecru-donkerblauwe Challenger sweater
€ 109,95
Thinking Mu - Lichtroze Theresa broek
€ 129,95
Thinking Mu - Groene Seersucker Checks Raffle-Sia jumpsuit
€ 139,95

Thinking Mu is onze nieuwste aanwinst, hier bij Brooklyn.be, en daar zijn we best trots op ook. Thinking Mu ademt duurzaamheid! De stoffen waarmee zij werken zijn o.a. organisch katoen, organische wol, organische hennep, en gerecycleerde PET-flessen. Er wordt streng op toegezien dat alles geproduceerd wordt in ethisch verantwoorde werkomstandigheden met een verzekerd loon. Alles wordt in gang gezet in Faridabad (India) en wordt later afgewerkt in Barcelona. Op die manier proberen ze landen in ontwikkeling, maar ondertussen ook de Europese economie te steunen. Om de natuur te sparen, bestaat de helft van hun collectie uit witte stukken, dat spaart heel wat kleurstof… Thinking Mu werkt nauw samen met 'People for the future', een platform voor alle creatieve en artistieke positievelingen die het goed menen voor de toekomst!

Bij Brooklyn.be vind je van Thinking Mu vooral duurzame T-shirts en (sweaters met leuke quotes of grafische prints. Check ze en schrijf mee aan dit nieuwe, propere verhaal voor de toekomst!

Thinking Mu online shoppen

Thinking Mu online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Thinking Mu in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!