Thinking Mu

Thinking Mu is onze nieuwste aanwinst, hier bij Brooklyn.be, en daar zijn we best trots op ook. Thinking Mu ademt duurzaamheid! De stoffen waarmee zij werken zijn o.a. organisch katoen, organische wol, organische hennep, en gerecycleerde PET-flessen. Er wordt streng op toegezien dat alles geproduceerd wordt in ethisch verantwoorde werkomstandigheden met een verzekerd loon. Alles wordt in gang gezet in Faridabad (India) en wordt later afgewerkt in Barcelona. Op die manier proberen ze landen in ontwikkeling, maar ondertussen ook de Europese economie te steunen. Om de natuur te sparen, bestaat de helft van hun collectie uit witte stukken, dat spaart heel wat kleurstof… Thinking Mu werkt nauw samen met 'People for the future', een platform voor alle creatieve en artistieke positievelingen die het goed menen voor de toekomst!

Bij Brooklyn.be vind je van Thinking Mu vooral duurzame T-shirts en (sweaters met leuke quotes of grafische prints. Check ze en schrijf mee aan dit nieuwe, propere verhaal voor de toekomst!

Bekijk hier wat we te bieden hebben aan duurzame kleding.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, wip dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Meer Minder
— 13 producten —
— Nieuw
Thinking Mu - Witte Color Chart T-shirt
€ 45,00
— Nieuw
Thinking Mu - Lichtroze Theresa broek
€ 129,95
— Nieuw
Thinking Mu - Donkerblauwe Marsha rok
€ 89,95
— Nieuw
Thinking Mu - Paars-oranje Zoë Gebreide trui
€ 129,95
— Nieuw
Thinking Mu - Donkerblauwe Manifest T-shirt
€ 45,00
Thinking Mu - Blauw-groene Tipsy Khem Knitted trui
€ 159,95
Thinking Mu - Groen-roze Tipsy Parrot Green Mut Knitted trui
€ 99,95
Thinking Mu - Blauwe Trash Sheena trui
€ 119,95
Thinking Mu - Donkeroranje Trash Sheena trui
€ 119,95
Thinking Mu - Donkerblauwe Curry Sol T-shirt
€ 39,95
Thinking Mu - Beige Solivory sweater
€ 89,95
Thinking Mu - Bordeaux Clavel T-shirt
€ 49,95
— 50%
Thinking Mu - Roestbruine Checks Nara jurk
€ 80,00 € 159,95