Brooklyn won de SafeShops Sustainability Award!

Wist je dat we vorige week in de prijzen vielen? Door jullie steun mochten we de SafeShops Sustainability Award - met veel trots - in ontvangst nemen.
Alle winnaars

Voor het zesde jaar op een rij vonden de SafeShops awards plaats! De Belgische associatie van de E-commerce sector wil met deze awards de inspanningen van bedrijven & hun groeiende E-commerce in de verf zetten. Dit jaar waren er 90 genomineerden. Het was aan de consument om op hun favoriete webwinkel te stemmen. Het was, met andere woorden, dankzij jouw stem dat Brooklyn een prijs in de wacht wist te slepen. Daarvoor dan ook nog eens een oprechte merci!

Door onze winst tonen we nog maar eens aan hoe belangrijk duurzaamheid weldegelijk is. Van het productaanbod tot verpakking en verzending, wij doen ons uiterste best om onze gehele verkoopcyclus op een zo duurzaam mogelijke manier te doen verlopen.

We <3 sustainability

Onze verpakking is gerecycleerd!

Alle pakjes die online besteld worden - alsook alle kledij die in de winkel over de toonbank gaat - zijn verpakt in een gerecycleerde plastiek tas. Daarbovenop is het aan jou om te kiezen of je jouw bestelling graag in één van onze Brooklyn stores komt ophalen of thuis geleverd wil krijgen. En: retourneren doe je eenvoudigweg met dezelfde tas waar je jouw pakketje mee ontvangen hebt. Trek de kleefstrip los & plak deze opnieuw dicht. Zo verspillen we niet meer plastiek dan nodig is!

Duurzame merken

Het is geen geheim dat de mode-industrie een grote invloed heeft op onze planeet, daarom vinden wij het uitermate belangrijk om jou zowel online als in-store een uitgebreide keuze aan duurzame merken voor te schotelen.

Je vindt bij ons merken als Armed Angels, Nudie Jeans, IrieDaily & zoveel meer, die er alles aan doen om hun producten op een eerlijke & duurzame manier te produceren. Vink je op onze webshop kan je de categorie 'sustainable' aan, dan weet je dat een product ecologisch is. Twijfel je of een kledingstuk ecologisch is, dan kan je altijd (zowel online als offline) de eco-sticker zoeken! Bonus: producten die een eco-sticker hebben, kunnen met ecocheques betaald worden.

meer duurzame merken
Schermafbeelding 2022 10 13 134139

Meer weten?

Meer over sustainable clothing? Check de blogpost hieronder en ontdek alles wat je wil weten over duurzaamheid.

Ontdek
Gratis verzending vanaf €70
Gratis retour vanuit België
10% klantenkaartkorting
Specialist in broeken

Hulp nodig?

We helpen jou met veel plezier verder.

E-mail shop@brooklyn.be
BTW nummer BE 0412 018 089
Adres HQ Politieke Gevangenenstraat 34 8530 Harelbeke
Made by