Drinkflessen dames

Single used plastics zijn uit, herbruikbare drinkflessen voor dames zijn in. In RVS bijvoorbeeld, met een perfect sluitbare dop. Als ze dan ook nog eens een mooi design hebben, zoals deze van 24Bottles en ECOALF, is dat zowat de koop van je leven.

— 16 producten —
Carhartt WIP - Witte Bottle Cap Opener
12,-
ECOALF - Donkergroene Bronson XL thermosfles
55,-
ECOALF - Saffierblauwe Bronson XL thermosfles
55,-
ECOALF - Gele Bronson thermosfles
39,95
ECOALF - Lichtgrijze Bronson thermosfles
39,95
ECOALF - Zwarte Bronson Stainless thermosfles
39,95
ECOALF - Kaki Bronson Stainless drinkfles
39,95
ECOALF - Taupe Bronson thermosfles
39,95
ECOALF - Donkerblauwe Bronson Stainless thermosfles
39,95
Brooklyn - Flesopener sleutelhanger
1,-
ECOALF - Groene Bronson thermosfles
39,95
ECOALF - Donkeroranje Bronson Stainless drinkfles
29,95
ECOALF - Oceaanblauwe Bronson thermosfles
39,95
— 30%
24 bottles - Grijze Infuser Lid
9,10 12,95
ECOALF - Blauwe Bronson thermosfles
39,95
ECOALF - Roze Bronson thermosfles
39,95

Drinkflessen bij Brooklyn.be


De kleur damesdrinkfles die perfect bij je past

Bij Brooklyn.be hebben we verschillende kleuren drinkflessen in ons assortiment. Deze gaan van zwarte drinkflessen, tot oranje, rode, paarse of blauwe drinkflessen. Ontdek het volledig assortiment hier en vindt de drinkfles die perfect bij je lifestyle past.

Drinkflessen voor dames online shoppen

Drinkflessen voor dames online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Drinkflessen voor dames in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!