Tommy Jeans Santana

De Santana van Tommy Jeans is een super skinny fit voor vrouwen met een hoge taille. De 5-pocket sluit strak aan op boven- en onderbeen. De coin pocket is afgewerkt met de typische Hilfiger vlag. Check ook eens onze andere broeken en jeans voor dames van Tommy Jeans.

Tommy Jeans Santana
Huidige filters
  1. Modelnaam Tommy Jeans Santana Verwijder dit artikel
Toon filters

1 product

per pagina
Filteren
  1. Zwarte Santana skinny jeans
    Zwarte Santana skinny jeans
    Vanaf € 99,95
Toon filters

1 product

per pagina

Tommy Jeans Santana online kopen bij Brooklyn.be

De Santana van Tommy Jeansis een super skinny fit voor vrouwen met een hoge taille. De 5-pocket sluit strak aan op boven- en onderbeen. De coin pocket is afgewerkt met de typische Hilfiger vlag. Check ook eens onze andere broeken en jeans voor dames van Tommy Jeans.

In onze 7 winkels Brooklyn (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem) en online webshop staan onze profashionals steeds garant voor een persoonlijke service. Volg de nieuwste trends, kies evergreen klassiekers en stel vooral je eigen stijl samen.

Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Is jouw aankoop toch niet volledig naar wens? Ruil of retourneer het eenvoudig in onze shops of zend het gratis terug naar ons magazijn. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Lees alle voordelen die de Brooklyn klantenkaart jou biedt hier.