Antwrp T-shirt

Antwrp T-shirt
Huidige filters
  1. Categorie T-shirts Verwijder dit artikel
Toon filters

16 producten

per pagina
Filteren
Toon filters

16 producten

per pagina

Antwrp T-shirts online kopen bij Brooklyn.be

Het Belgische label ANTWRP ontwerpt sinds 2006 kwalitatieve en casual kleding voor mannen. T-shirts, sweaters, hemden en truien met een stedelijk kantje, in luxueuze materialen en vaak met grafische prints, aangebracht volgens de nieuwste technieken. De lichtjes van de Schelde, het einde van de Konijnenpijp, de wirwar aan tramlijnen… het zijn maar enkele van de iconische stadsbeelden die originele prints opleveren. Eigenzinnige, maar nooit schreeuwerige, kleurcombinaties maken het plaatje af.

Check hier onze volledige collectie T-shirts voor heren of meteen de volledige collectie van Antwrp.

In onze 7 winkels Brooklyn (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem) en online webshop staan onze profashionals steeds garant voor een persoonlijke service. Volg de nieuwste trends, kies evergreen klassiekers en stel vooral je eigen stijl samen.

Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Is jouw aankoop toch niet volledig naar wens? Ruil of retourneer het eenvoudig in onze shops of zend het gratis terug naar ons magazijn. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Lees alle voordelen die de Brooklyn klantenkaart jou biedt hier.