Blazers voor heren

Blazer en kostuum werden lang in één adem genoemd. Gelukkig is dit verleden tijd en heeft de blazer zijn plaats veroverd in het modebeeld. Natuurlijk is hij nog altijd te combineren met een kostuumbroek, maar evengoed draag je hem op een jeans of een chino. Combineer met een T-shirt, hemd, trui of waarom geen sweater? In no time creëer je zo met één vest een waaier aan looks, voor verschillende gelegenheden. Ain't that fun?

Check gerust eens onze volledige collectie voor heren.

.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met onze retoursticker vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Meer Minder
— 6 producten —
Scotch & Soda - Blauwe Authentic Wear blazer
€ 249,95
Minimum - Donkerblauwe Kemp jas
€ 109,95
Scotch & Soda - Zandkleurige Corduroy Blazer
€ 239,95
Scotch & Soda - Donkerblauwe Corduroy blazer
€ 199,95
Minimum - Zwarte Gilber blazer
€ 199,95
Minimum - Blauwe Gilbert blazer
€ 199,95