Gratis verzending vanaf €70
Gratis retour vanuit België
10% klantenkaartkorting
Specialist in broeken

Ontdek onze virtuele broekenspecialist

Brooklyn Brands & Pants. Alles waar Brooklyn voor staat, vervat in een titel: veel topmerken, maar vooral veel jeans en broeken!
210923 mijnbroek block3 square

Een jeans kopen zonder die gepast te hebben, is voor veel klanten een net iets te hoge drempel. Dat begrijpen en beseffen wij maar al te goed. Niet voor niks hebben wij in onze stenen winkels naast onze algemene profashionals ook enkele rasechte broeken/jeansspecialisten lopen. Zij kennen elk detail van elk model van elk merk. Straf? Dat zeker, maar het geeft de klant ook het vertrouwen dat hij/zij nodig heeft om uiteindelijk voor een bepaalde jeans te kiezen.

Bij het online kopen van een jeans krijg je natuurlijk een ander verhaal. Nu kun je bij Brooklyn wel makkelijk en gratis online aankopen die niet echt bevallen retourneren, maar dat kan uiteindelijk de bedoeling niet zijn. Niet alleen betekent dat voor de klant extra geloop en gedoe, maar van het vele transporteren wordt onze planeet echt niet beter…

Wij voelden hier een leegte die moest opgevuld worden. Daarom gingen onze broekenspecialisten aan de slag en na maanden regelmatig vergaderen en oneindig veel testen, riepen wij mijnBroek in het leven. Dat is nu onze online broekentool, die jou met enkele wel bedachte en gerichte vragen aan de voor jou perfecte jeans/broek helpt. Zo hoef jij je als klant geen zorgen meer te maken. Je weet zeker dat de door jou gekozen jeans of broek je als gegoten zal zitten.

Eerst nog wat inspiratie opdoen? Check onze broekenfits voor dames & de fits voor heren.

Gratis verzending vanaf €70
Gratis retour vanuit België
10% klantenkaartkorting
Specialist in broeken

Hulp nodig?

We helpen jou met veel plezier verder.

E-mail shop@brooklyn.be
BTW nummer BE 0412 018 089
Adres HQ Politieke Gevangenenstraat 34 8530 Harelbeke
Made by