Carhartt

[{filter_looks_value} ]Carhartt[ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Op zoek naar een Carhartt WIP? Gevonden! Ontdek hier het grootste aanbod van Carhartt kleding van Vlaanderen. Er zit vast item voor jou tussen! Brooklyn selecteerde speciaal voor jou leuke Carhartt kleding voor heren & dames.


Carhartt WIP bij Brooklyn.be


Populaire Carhartt WIP modellen voor hem en haar

Populaire modellen van Carhartt die al jaren toppers zijn, dat zijn de Carhartt Nimbus jas, de Carhartt Kickflip rugzak, de Carhartt Madison hemd, de Carhartt Watch muts, de Carhartt Clip belt riem & de Carhartt Clan sjaal.


Populaire Carhartt WIP modellen voor heren

Voor de heren de Carhartt Sid Pant/Short, de Carhartt Master Pant/Short, de Carhartt Rebel Pant, de Carhartt Pontiac Pant, de Carhartt Single Knee Pant/Short, de Carhartt Base t-shirt, de Flint Pant/Short, de Johnson Pant/Short, de Klondike Pant, de Newel Pant, de Playoff trui, de Abbott Pant, de Aviation Pant, de Simple Pant, de Swell Pant/Short.


Populaire Carhartt WIP modellen voor dames

En bij de dames de Carhartt Bib overall, de Carhartt Ankle Pant, de Carhartt Pierce Pant en de Carhartt Cara Pant. Only the brave!


Welk Carhartt WIP logo past bij je?

Carhartt WIP gebruikt al jaren verschillende logo varianten op hun kleding. Er zijn er die heel subtiel zijn, andere zijn dan weer heel schreeuwerig. Kies voor het logo die bij je persoonlijkheid past, of bij de gelegenheid waar je naar toe gaat. Hierbij een overzichtje: De Carhartt Chase, de Carhartt Pocket, de Carhartt Nelson, de Carhartt Payton, de Carhartt College en de Carhartt Script.


Carhartt WIP grootste aanbod van Vlaanderen.

Streetwear voor skaters, hiphoppers en alle mannen en vrouwen die graag comfortabel en toch hip door het leven gaan, zo valt Carhartt nog het best samen te vatten. Én, Brooklyn blijft de grootste verdeler van Carhartt in Vlaanderen.


De geschiedenis van Carhartt WIP

Carhartt is vandaag zowat het icoon van de streetwear, maar het begon allemaal iets anders… In 1889 kreeg Hamilton Carhartt in het industriële Detroit het idee om zijn eigen overall-lijn voor werklui op te starten. Hij trok hierbij resoluut de kaart van kwaliteit en productie in menswaardige en eerlijke omstandigheden. De stevige en met de hand vervaardigde overalls sloegen vooral aan bij de spoorwegwerkers, en zo werd de eerste Carhart overall geboren. Het was het begin van een succesvol merk. Eerst enkel voor werkkledij maar toen de behoefte aan stevige kledij bij skaters, bikers en andere sportievelingen duidelijk werd, zette Carhartt de stap naar het ontwikkelen van streetwear. Het bleek een schot in de roos.


Carhartt online shoppen

Zoek je een Carhartt verkooppunten in Antwerpen, Mechelen, Brussel, Hasselt of Leuven? Brooklyn heeft hier nog geen winkels in deze steden maar heeft wel een online shop Brooklyn.be zodat het grootste aanbod Carhartt van Vlaanderen voor je wel makkelijk te ontdekken is. Carhartt online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Carhartt in onze winkels

Pas je liever je Carhartt voor je ze koopt, wip dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Check trouwens eens wat we nog hebben aan streetwear.

Meer Minder
— 152 producten —
— Nieuw
Carhartt WIP - Lichtgrijze Pocket T-shirt
€ 35,00
— Nieuw
Carhartt WIP - Bruine Wide Panel broek
€ 129,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Lichtgrijze Locker sweater
€ 89,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Beige Pocket T-shirt
€ 35,00
— Nieuw
Carhartt WIP - Groene Scotty Pocket T-shirt
€ 39,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Lichtblauwe Nelson T-shirt
€ 45,00
— Nieuw
Carhartt WIP - Blauwe Pocket T-shirt
€ 35,00
— Nieuw
Carhartt WIP - Paarse Pocket T-shirt
€ 35,00
— Nieuw
Carhartt WIP - Blauwe Bayfield tote bag
€ 69,95
Carhartt WIP - Beige Philis rugzak
€ 99,95
Carhartt WIP - Donkergroene Doville jas
€ 269,95
Carhartt WIP - Hooded Tacoma sweater
€ 99,95
Carhartt WIP - Bruine American Script sweater
€ 95,00
Carhartt WIP - Kaki Chase T-shirt
€ 39,95
Carhartt WIP - Donkerblauwe-beige Leone T-shirt
€ 49,95
Carhartt WIP - Beige Pest Control T-shirt
€ 49,95
Carhartt WIP - Donkerblauwe Newel tapered jeans
€ 89,95
Carhartt WIP - Paarse Tacoma sweater
€ 89,95
Carhartt WIP - Kaki Hooded Chase sweater
€ 79,95
Carhartt WIP - Lichtblauw-zwarte Jagger trui
€ 149,95
Carhartt WIP - Zwart-roze Jagger trui
€ 129,95
Carhartt WIP - Grijsgroene Dorper sweater
€ 149,95
Carhartt WIP - Beige Ella Highneck sweater
€ 129,95
Carhartt WIP - Donkerbruine Yanie jas
€ 269,95