Carhartt

Carhartt[ {filter_modelname_value}][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ met {filter_print_value}]

Op zoek naar een Carhartt? Gevonden! Ontdek hier het grootste aanbod van Carhartt kleding van Vlaanderen. Er zit vast item voor jou tussen! Brooklyn selecteerde speciaal voor jou leuke Carhartt kleding voor heren & dames.


Carhartt bij Brooklyn.be


Populaire Carhartt modellen voor hem en haar

Populaire modellen van Carhartt die al jaren toppers zijn, dat zijn de Carhartt Nimbus jas, de Carhartt Kickflip rugzak, de Carhartt Madison hemd, de Carhartt Watch muts, de Carhartt Clip belt riem & de Carhartt Clan sjaal.


Populaire Carhartt modellen voor heren

Voor de heren de Carhartt Sid Pant/Short, de Carhartt Master Pant/Short, de Carhartt Rebel Pant, de Carhartt Pontiac Pant, de Carhartt Single Knee Pant/Short, de Carhartt Base t-shirt, de Flint Pant/Short, de Johnson Pant/Short, de Klondike Pant, de Newel Pant, de Playoff trui, de Abbott Pant, de Aviation Pant, de Simple Pant, de Swell Pant/Short.


Populaire Carhartt modellen voor dames

En bij de dames de Carhartt Bib overall, de Carhartt Ankle Pant, de Carhartt Pierce Pant en de Carhartt Cara Pant. Only the brave!


Welk Carhartt logo past bij je?

Carhartt gebruikt al jaren verschillende logo varianten op hun kleding. Er zijn er die heel subtiel zijn, andere zijn dan weer heel schreeuwerig. Kies voor het logo die bij je persoonlijkheid past, of bij de gelegenheid waar je naar toe gaat. Hierbij een overzichtje: De Carhartt Chase, de Carhartt Pocket, de Carhartt Nelson, de Carhartt Payton, de Carhartt College en de Carhartt Script.


Carhartt grootste aanbod van Vlaanderen.

Streetwear voor skaters, hiphoppers en alle mannen en vrouwen die graag comfortabel en toch hip door het leven gaan, zo valt Carhartt nog het best samen te vatten. Én, Brooklyn blijft de grootste verdeler van Carhartt in Vlaanderen.


De geschiedenis van Carhartt

Carhartt is vandaag zowat het icoon van de streetwear, maar het begon allemaal iets anders… In 1889 kreeg Hamilton Carhartt in het industriële Detroit het idee om zijn eigen overall-lijn voor werklui op te starten. Hij trok hierbij resoluut de kaart van kwaliteit en productie in menswaardige en eerlijke omstandigheden. De stevige en met de hand vervaardigde overalls sloegen vooral aan bij de spoorwegwerkers, en zo werd de eerste Carhart overall geboren. Het was het begin van een succesvol merk. Eerst enkel voor werkkledij maar toen de behoefte aan stevige kledij bij skaters, bikers en andere sportievelingen duidelijk werd, zette Carhartt de stap naar het ontwikkelen van streetwear. Het bleek een schot in de roos.


Carhartt online shoppen

Zoek je een Carhartt verkooppunten in Antwerpen, Mechelen, Brussel, Hasselt of Leuven? Brooklyn heeft hier nog geen winkels in deze steden maar heeft wel een online shop Brooklyn.be zodat het grootste aanbod Carhartt van Vlaanderen voor je wel makkelijk te ontdekken is. Carhartt online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Carhartt in onze winkels

Pas je liever je Carhartt voor je ze koopt, wip dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Check trouwens eens wat we nog hebben aan streetwear.

Meer Minder
— 229 producten —
— Nieuw
Carhartt WIP - Aubergine-kleurige W'Collins Pant
€ 89,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Beige Pontiac Pant
€ 89,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Donkerblauwe Modular Jacket
€ 199,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Kaki Calder Pant
€ 89,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Beige Calder Pant
€ 89,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Donkerbruine Allen Trui
€ 99,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Donkerblauwe Allen Trui
€ 99,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Donkerblauwe Pontiac broek
€ 89,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Donkergroene United Script hoodie
€ 99,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Lichtblauwe Duster T-shirt
€ 55,00
— Nieuw
Carhartt WIP - Bruin Madison Cord hemd
€ 89,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Zwarte Jake Duffle tas
€ 99,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Zwarte Hooded American Script Sweater
€ 85,00
— Nieuw
Carhartt WIP - Ecru Half Zip American Script Sweater
€ 85,00
— Nieuw
Carhartt WIP - Donkergroene Forth Trui
€ 119,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Lichtgrijze Dream Factory hoodie
€ 99,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Grijze Sound Experience T-shirt
€ 45,00
— Nieuw
Carhartt WIP - Grijze Vista sokken, maat 39-46
€ 19,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Groen-blauw Lermond hemd
€ 89,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Paarse Foy blouse
€ 149,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Donkerblauw Madison hemd
€ 69,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Zwarte Kickflip Rugzak
€ 75,00
Carhartt WIP - Donkerpaarse Short Watch muts
€ 19,95
Carhartt WIP - Beige Script Embroidery hoodie
€ 85,00