Carhartt WIP

[{filter_looks_value} ]Carhartt WIP[ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ {filter_targetgroup_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Carhartt WIP, oftewel Carhartt Work In Progress! Het grootste aanbod Carhartt WIP? Vind je hier! Op de hoogte blijven van nieuwe Carhartt WIP drops? Schrijf je hier in!

— 258 producten —
Carhartt WIP - Grijze Chase sweater
75,-
Carhartt WIP - Grijze Chase Neck Zip sweater
85,-
Carhartt WIP - Witte Chase T-shirt
39,95
Carhartt WIP - Witte Bottle Cap T-shirt
45,-
Carhartt WIP - Rode Smart Sports T-shirt
45,-
Carhartt WIP - Lichtblauwe Straight Pierce jeans
99,95
Carhartt WIP - Donkerblauwe Newel tapered jeans
99,95
Carhartt WIP - Witte Script LogoT-shirt
35,-
Carhartt WIP - Zwarte Simple jeans
99,95
Carhartt WIP - Donkerblauwe Chase T-shirt
39,95
Carhartt WIP - Donkerblauwe Pocket T-shirt
35,-
Carhartt WIP - Witte Base T-shirt
29,95
Carhartt WIP - Grijze Chase T-shirt
39,95
Carhartt WIP - Zwarte Base T-shirt
29,95
Carhartt WIP - Donkerblauwe Single Knee pant
119,95
Carhartt WIP - Zwarte Chase Logo hoodie
85,-
Carhartt WIP - Lichtblauwe Newel tapered jeans
99,95
Carhartt WIP - Witte Pocket T-shirt
35,-
Carhartt WIP - Witte Chase T-shirt met lange mouw
45,-
Carhartt WIP - Zwarte Chase T-shirt met lange mouw
45,-
Carhartt WIP - Zwarte Alec portemonnee
29,95
Carhartt WIP - Zwarte Watch Hat muts
25,-
Carhartt WIP - Zwarte Jaden sleutelhanger
19,95
Carhartt WIP - Kobaltblauwe Chase beanie
25,-

De geschiedenis van Carhartt WIP

Carhartt WIP begon als een innovatie van Hamilton Carhartt in 1889 in Detroit. Hij creëerde hoogwaardige overalls voor spoorwegwerkers, wat leidde tot een uitbreiding naar streetwear. "WIP" staat voor "Work In Progress", en deze collectie combineert workwear erfgoed met een urban uitstraling. Carhartt WIP behoudt de robuuste kwaliteit van de originele werkkleding, maar transformeert deze tot trendy fashion statements. Van iconische jassen tot hippe accessoires voor heren, elke creatie weerspiegelt de evolutie van de modewereld, terwijl het merk zijn oorspronkelijke essentie behoudt.


Carhartt WIP: the core

Carhartt WIP staat bekend om zijn iconische logo, dat het merk vertegenwoordigt met kracht en betrouwbaarheid. Het logo, in verschillende varianten zoals Carhartt Chase, Carhartt Pocket en Nelson, weerspiegelt het werkkledingerfgoed en de toewijding aan duurzaamheid. Elk logo heeft zijn eigen unieke uitstraling, van subtiel tot opvallend, waardoor er voor elke gelegenheid en persoonlijkheid een passende keuze is. Met zijn tijdloze ontwerp en herkenbare stijl is het Carhartt logo een iconisch symbool geworden in de wereld van functionele en modieuze kleding.


Populaire Carhart WIP modellen

Carhartt WIP, een fusie van streetwear en workwear, biedt tijdloze ontwerpen met nadruk op kwaliteit en duurzaamheid. Populaire modellen zoals de Nimbus jas, Carhartt kickflip rugzak en watch muts van Carhartt zijn geliefd bij fans, samen met de bestseller Essentials bag. Met het grootste aanbod in Vlaanderen blijft Carhartt WIP een favoriet onder streetwear liefhebbers, bijvoorbeeld skaters en hiphoppers, en wordt het voornamelijk verkocht door Brooklyn.


Carhartt WIP heren: bestsellers

Ontdek de bestsellers van Carhartt WIP voor heren, zoals de stijlvolle Carhartt Wip Sid Pant, Master Pant/Short en Rebel Pant. Of kies voor tijdloze klassiekers zoals het Base t-shirt en Flint Pant. Voor dames zijn de Bib overall, Carhartt WIP Pierce Pant en Cara Pant absolute must-haves, samen met de onmisbare Essentials Bag. Bij Brooklyn vind je een uitgebreide selectie Carhartt WIP broeken en Carhartt jeans, inclusief de populaire Sid Pant en Carhartt WIP Master Pant in lange en korte versies. Kies jouw favoriete stijl en geniet het hele jaar door van de beste Carhartt WIP modellen.


Carhartt WIP in onze winkels

Ontdek ons assortiment in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!