Dickies

[{filter_looks_value} ]Dickies[ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Je zocht naar je favoriete Dickies ? Gevonden! Zoek niet verder. Dickies is bij ons enorm populair bij jongeren die hun skater-look willen vervolledigen.


Dickies kleding bij Brooklyn.be


De geschiedenis van Dickies

C.N. Williamson en E.E “Colonel” Dickie richtten in 1922 Dickies op. Dankzij hun toewijding en nauw contact met de klanten kon Dickies uitgroeien van een kleine fabrikant van ‘overalls’ tot het grootste workwear merk van de wereld. Tegenwoordig biedt Dickies een breed spectrum van kleding, zowel voor heren als voor dames. Brooklyn.be had Dickies in het verleden al in huis en de liefde laait nu terug hoog op! 


Dickies online shoppen

Dickies online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Dickies in onze winkels

Pas je liever je nieuwe Dickies voor je ze koopt, wip dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

De rest van onze streetwear vind je hier.

Meer Minder
— 74 producten —
— Nieuw
Dickies - Ecru Mapleton short
€ 49,95
— Nieuw
Dickies - Zwarte Baker City T-shirt
€ 35,00
Dickies - Kaki Slim Straight Double Knee broek
€ 75,00
Dickies - Donkerblauwe-witte Hickory Icon totebag
€ 49,95
Dickies - Witte Mapleton top
€ 25,00
Dickies - Zwarte Mapleton top
€ 25,00
Dickies - Lichtgroene Oakport hoodie
€ 65,00
Dickies - Donkerbruine Oakport hoodie
€ 65,00
Dickies - Koraalrode Summerdale T-shirt
€ 35,00
Dickies - Donkerblauw Work hemd
€ 55,00
Dickies - Beige Elizaville rok
€ 49,95
Dickies - Koraalrode Summerdale sweater
€ 65,00
Dickies - Lichtblauwe Ellendale Workpant jeans
€ 79,95
Dickies - Lichtblauwe Classic Denim Bib salopette
€ 95,00
Dickies - Ecru Duck Canvas short
€ 69,95
Dickies - Zwarte Duck Canvas short
€ 69,95
Dickies - Ecru Oakport hoodie
€ 65,00
Dickies - Donkerblauw-witte Hickory short
€ 69,95
Dickies - Blauwe-ecru West Linn 2-pack sokken, maat: 39-42
€ 19,95
Dickies - Witte Tallasee polo
€ 35,00
Dickies - Grijze Mapleton T-shirt
€ 27,95
Dickies - Donkerblauwe Logo Clip riem
€ 19,95
Dickies - Donkerblauwe Oatfield hoodie
€ 85,00
Dickies - Ecru Beavertown sweater
€ 85,00
Pagina