FAGUO

[{filter_looks_value} ]FAGUO[ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ van {filter_brand_value}][ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Zocht jij naar FAGUO? Gevonden! Ontdek hier ons aanbod van FAGUO. Er zit vast een item voor jou tussen!

— 28 producten —
Faguo - Groene Lobster zwemshort
69,95
Faguo - Blauwe Lobster zwemshort
69,95
Faguo - Ecru-Groene Aubrac T-shirt
59,95
Faguo - Gele Le Sud T-shirt
49,95
Faguo - Donkerblauwe Lugny T-shirt
49,95
Faguo - Beige Woven riem
39,95
Faguo - Lichtblauwe Woven riem
39,95
Faguo - Ecru-Blauwe Olonne T-shirt
49,95
Faguo - Ecru-Groen Ivoy hemd
89,95
Faguo - Mintgroene Dreuille broek
89,95
Faguo - Lichtgroene Migne T-shirt
55,-
Faguo - Terracotta Broderie Arbre T-shirt
39,95
Faguo - Mintgroen Signy hemd
89,95
Faguo - Beige Donzy sweater
79,95
Faguo - Lichtgroene Donzy sweater
79,95
Faguo - Blauwe Donzy sweater
79,95
Faguo - Kaki Gresigne jas
175,-
Faguo - Lichtgrijze Mesnil hoodie
95,-
Faguo - Mintgroene Olonne T-shirt
45,-
Faguo - Donkerblauwe Puffy jas
135,-
Faguo - Blauwe Woven riem
39,95
Faguo - Bruine Woven riem
39,95
Faguo - Kaki Gevlochten riem
39,95
Faguo - Donkerblauwe-ecru Belt Syn Woven riem
39,95
Pagina

Missie van FAGUO

Sinds de oprichting in 2009 heeft FAGUO zich ingezet voor het produceren van eerlijke mode. Het bewustzijn dat elk kledingstuk impact heeft op onze planeet is diep verankerd in hun bedrijfsfilosofie. In een tijdperk waarin kleding een essentieel onderdeel van ons leven is geworden, begrijpt FAGUO dat de vraag naar mode niet verdwijnt. Echter, in plaats van de status quo te accepteren, streven ze naar een betere en verstandigere aanpak.


Bomen planten met FAGUO

Een van de kenmerkende initiatieven van FAGUO is het "1 paar gekocht, 1 boom geplant" programma. Voor elk verkocht paar schoenen wordt een boom geplant, als onderdeel van hun streven naar herbebossing en ecologische verantwoordelijkheid. Dit initiatief is slechts een voorbeeld van hun toewijding aan duurzaamheid en het verminderen van hun ecologische voetafdruk.


Samenwerking met FAGUO

Maar FAGUO gaat verder dan alleen ecologische duurzaamheid. Ze streven ook naar sociale verantwoordelijkheid door eerlijke arbeidsomstandigheden te waarborgen in hun productieketen en door samen te werken met lokale gemeenschappen.


Stap groen met onze merken

Als FAGUO niet helemaal je cup of tea is, laat me je voorstellen aan de eco-chique rocksterren: Esme Studios en ECOALF! Esme Studios houdt het minimaal en bio, terwijl ECOALF een upcycle-feestje viert. Kies groene stijl met een knipoog!


Faguo in onze winkels

Ontdek ons assortiment in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!