Les Deux

[{filter_looks_value} ]Les Deux[ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ {filter_targetgroup_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]
Op zoek naar casual kleding met een unieke en aantrekkelijke uitstraling? Gevonden! Ontdek hier een leuk aanbod van Les Deux.
— 21 producten —
LES DEUX - Grijze Herringbone broek
€ 129,00
LES DEUX - Donkerblauwe Como broek
€ 109,00
LES DEUX - Witte Nørregaard T-shirt
€ 39,00
LES DEUX - Ecru Nørregaard T-shirt
€ 39,00
LES DEUX - Donkerblauwe Nørregaard sweater
€ 79,00
LES DEUX - Donkergroene Piece hoodie
€ 109,00
LES DEUX - Donkerblauw Kristian Oxford hemd
€ 95,00
LES DEUX - Lichtgrijze Hiroto sweater
€ 139,00
LES DEUX - Donkergroene Nørregaard T-shirt
€ 39,00
LES DEUX - Grijze Herringbone bomberjas
€ 229,00
— Nieuw
LES DEUX - Donkerblauwe Como bomberjas
€ 189,00
LES DEUX - Donkerblauwe Piqué t-shirt
€ 55,00
LES DEUX - Beige Flag sweater
€ 129,00
— Nieuw
LES DEUX - Bruine Michael Houndstooth vest
€ 215,00
— Nieuw
LES DEUX - Grijsgroen Kristian Oxford hemd
€ 95,00
LES DEUX - Donkergroene-donkerblauwe Ren Zipper jas
€ 179,00
— Nieuw
LES DEUX - Donkergroene Greyson trui
€ 129,00
LES DEUX - Ecru-bruine Filip Jacquard cardigan
€ 189,00
LES DEUX - Bordeaux Encore Baseball pet
€ 55,00
LES DEUX - Donkergroene Baseball Suède pet
€ 40,00
LES DEUX - Donkerblauwe Encore Baseball pet
€ 55,00

Het verhaal van Les Deux begon in 2011 in Kopenhagen. Twee jongens met een totaal andere achtergrond ontmoetten elkaar in een bar en begonnen te praten. Op een gegeven moment merkte de een het T-shrt van de ander op: effen wit met militaire patches die er met de hand op genaaid waren. De een was een creativeling, de ander een ondernemer. Zo begon het idee om een herenkledingmerk op te bouwen.

Het is niet omdat iets moeilijk is dat je het niet moet proberen. De beste prestaties worden geleverd door groots te denken. De twee worden nog steeds gedreven door de kracht van die eerste ontmoeting in een bar. Ze maken kleding die geïnspireerd is door gemeenschappen waar iedereen welkom is. De kleding is een perfecte mix tussen stijlvol en urban.

Les Deux online shoppen

Les Deux online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Les Deux in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!