Les Deux

[{filter_looks_value} ]Les Deux[ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ van {filter_brand_value}][ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]
Op zoek naar casual kleding met een unieke en aantrekkelijke uitstraling? Gevonden! Ontdek hier een leuk aanbod van Les Deux.
— 49 producten —
LES DEUX - Donkerblauwe Patrick broek
129,-
LES DEUX - Beige Patrick broek
129,-
LES DEUX - Donkergroene Patrick broek
129,-
LES DEUX - Witte Nørregaard T-shirt
39,-
LES DEUX - Kaki Nørregaard T-shirt
39,-
LES DEUX - Donkerblauwe Nørregaard T-shirt
39,-
LES DEUX - Olijfgroene Piqué polo
69,-
LES DEUX - Olijfgroene Dan tanktop
40,-
LES DEUX - Bruine Patrick broek
129,-
LES DEUX - Lichtblauwe Nørregaard T-shirt
39,-
LES DEUX - Lila Nørregaard T-shirt
39,-
LES DEUX - Zwarte Como broek
109,-
LES DEUX - Donkerblauwe Otto short
99,-
LES DEUX - Donkerblauwe Como broek
109,-
LES DEUX - Beige Otto short
99,-
LES DEUX - Olijfgroene Globe sweater
109,-
LES DEUX - Donkerblauw Kris hemd
99,-
LES DEUX - Blauw-Ecru Kristian hemd
109,-
LES DEUX - Bruine Blake sweater
99,-
LES DEUX - Beige Kristian hemd
109,-
LES DEUX - Donkergrijze Como Check kostuumbroek
129,95
LES DEUX - Ecru Nørregaard T-shirt
39,-
LES DEUX - Donkerblauwe Piqué t-shirt
55,-
LES DEUX - Beige Piece T-shirt
55,-
Pagina

Verhaal van Les Deux

Het verhaal van Les Deux begint in 2011 in Kopenhagen, waar twee jongens met totaal verschillende achtergronden elkaar ontmoeten in een bar. Eén van hen draagt een simpel wit T-shirt voor heren met handgemaakte militaire patches, wat de aandacht trekt van de ander. Ondanks hun verschillen - de ene een creatieve geest, de andere een gedreven ondernemer - ontstaat er een vonk van inspiratie. Ze besluiten samen een herenkledingmerk op te bouwen, geïnspireerd door de mix van stijlvol en urban die ze in elkaar zien.


Success van Les Deux

De weg naar succes is niet zonder obstakels geweest, maar Les Deux blijft gedreven door de kracht van hun eerste ontmoeting. Ze geloven in het idee dat moeilijkheden geen reden mogen zijn om niet te proberen en dat de grootste prestaties voortkomen uit groot denken.


Diverse kleding van Les Deux

Het merk wordt gedreven door een diepe waardering voor gemeenschappen waar iedereen welkom is en waar diversiteit wordt omarmd. De kleding die ze creëren, weerspiegelt niet alleen hun eigen stijl, maar ook de inclusieve geest van de gemeenschappen die hen inspireren. Van strak gesneden blazers voor dames tot comfortabele hoodies voor heren en van denim tot moderne streetwear, Les Deux biedt een breed aanbod aan kledingstukken die de urbane elementen combineren waar ze bekend om staan.


Les Deux’s missie

Met hun verhaal willen ze laten zien dat wanneer twee verschillende werelden samenkomen, er iets bijzonders ontstaat. Les Deux streeft ernaar mode te creëren die niet alleen mooi is, maar ook mensen verbindt en inspireert, waar ter wereld ze zich ook bevinden.


Les Deux in onze winkels

Ontdek ons assortiment in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!