Fitgids voor dames

Is een mom jeans enkel voor mama's? Is een flared jeans hetzelfde als een wide jeans? Nee! Als broeken specialist lost Brooklyn maar al te graag jouw vragen op! Sit back, relax, scroll verder en vind de jeans die perfect bij jou past.

Skinny fit

Strak aan het bovenbeen tot aan de enkels. Dat is de skinny jeans! In deze fit heb je altijd een hoeveelheid stretch, wat zorgt voor comfort. Bovendien accentueert dit model jouw figuur volledig. Sneakers of boots eronder en je kan de wereld aan!

Shop skinny fit

Slim fit

De slim fit is aansluitend van de heupen tot knieën. Aan de enkels zit deze jeans iets losser dan een skinny. Dit zorg voor de nodige ademruimte. Rol de boord een paar keer over voor een cropped en modieus effect.

Shop slim fit

Straight fit

Rechtdoor, rechtaan! Een straight fit zit precies goed op de heupen en loopt van daaruit rechtdoor tot de enkels. Deze klassieke jeans mag niet ontbreken in jouw kleerkast. Het past bij elke stijl en deze fit laat jouw benen langer lijken!

Shop straight fit

Wide Jeans

Wijd, wijder, wijdst. Deze jeans zit los op de bil en gaat in een A-lijn nog breder naar beneden. De lengte van een wide jeans kan over de schoenen vallen of juist kort tot aan de enkels. Dit is dé fit van het moment en daarbovenop zit hij geweldig comfortabel!

Shop wide fit

Dad Jeans

Een dad jeans valt ruim. Het is net alsof je deze uit jouw vaders kast gestolen hebt. De breedte van de pijp kan variëren tussen wijd, recht of tapered. In de taille kan deze zowel hoog als laag komen. Dit model kan je vergelijken met een straight fit, maar dan losser.

Shop dad fit

Mom fit

Dé befaamde 80's jeans! Deze broek heeft meestal een hoge taille en ronde dijen. Het model lijkt op de boyfriend jeans maar heeft smallere pijpen en een hoge taille. Meestal heeft een mom jeans geen stretch.

Shop mom fit

Boyfriend

Geen lief om jeans van te stelen? Maakt niet uit! Deze stoere low waist jeans heeft dezelfde look. De boyfriend jeans heeft een los model, maar sluit mooi aan op de taille en de heupen. De pijpen lopen recht naar beneden tot aan de enkels.

Shop boyfriend fit

Balloon Jeans

De balloon jeans heeft een model dat lijkt op de mom jeans, maar zit losser op de bil. De balloon jeans heeft een hoge taille, zit smal rond de heupen, loopt wijder uit naar onderen toe en zit aan de enkels opnieuw smal.

Shop balloon fit

In 3 stappen naar je perfecte broek

Online de perfecte broek of jeans vinden? Poepsimpel! Laat je stapsgewijs helpen door mijnBroek, onze virtuele keuze assistent! Zo ben jij zeker van een jeans op maat van jouw figuur.

Probeer de fittool

Ken-MERK-end

Volg ons op Instagram

A
1
5
1

#brandsandpants

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe trends & inspiratie.

Volg ons nu!
Gratis verzending vanaf €70
Gratis retour vanuit België
10% klantenkaartkorting
Specialist in broeken

Hulp nodig?

We helpen jou met veel plezier verder.

E-mail shop@brooklyn.be
BTW nummer BE 0412 018 089
Adres HQ Politieke Gevangenenstraat 34 8530 Harelbeke
Made by