Ben Sherman

Ben Sherman[ {filter_looks_value}][ {filter_modelname_value}][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ met {filter_print_value}]

Ben je op zoek naar originele herenkleding? Dan is de ruime selectie van Ben Sherman bij Brooklyn.be zeker iets voor jou. Veelal ontleend aan de Britse Heritage en alles in kwalitatieve materialen en met oog voor detail.

— 21 producten —
— Nieuw
Ben Sherman - Kaki Winter Corduroy jas
209,95
Ben Sherman - Bordeaux House Check hemd
85,-
Ben Sherman - Blauw-Beige Mini Mod Check hemd
85,-
Ben Sherman - Donkerblauw Linear Check hemd
85,-
Ben Sherman - Groen House Tartan hemd
95,-
Ben Sherman - Donkergroen Cord hemd
99,95
Ben Sherman - Donkerblauw Chevron Print hemd
95,-
Ben Sherman - Zwart-Bruin Signature Gingham hemd
85,-
Ben Sherman - Donkerblauw Geo Print hemd
85,-
Ben Sherman - Blauw Dalston hemd
95,-
Ben Sherman - Zwart-grijze 3-pack Giftbox sokken, maat: 40-45
23,95
Ben Sherman - Zwarte-Bordeaux 3-pack Giftbox sokken, maat: 40-45
23,95
Ben Sherman - Kaki British blazer
209,95
Ben Sherman - Ecru Modern Print hemd
85,-
Ben Sherman - Ecru Dots hemd
85,-
Ben Sherman - Donkerblauwe Classic Logo trui
89,95
Ben Sherman - Grijze Signature Target T-shirt
39,95
Ben Sherman - Witte Logo Stripes T-shirt
39,95
Ben Sherman - Witte Signature Pocket T-shirt
39,95
Ben Sherman - Donkerblauwe Pocket T-shirt
39,95
Ben Sherman - Zwarte Signature Pocket T-shirt
39,95

Ben Sherman bij Brooklyn.be


Het begon voor Ben Sherman allemaal met een ‘button up’ hemd. Een klassieker die hij op de markt bracht in een onorthodoxe uitvoering: oxford- en streepjeshemden in pastelkleuren. Ongezien in het begin van de jaren ‘60, werd het algauw opgepikt door Britse jongerenbewegingen zoals de naoorlogse teddy boys en de mods. Het eigenzinnige merk, met de nieuwe fits, frisse kleuren en ongewone tekeningen en patronen, veroverde zijn plaats in de Britse mode. Van The Beatles over de Gallagher broertjes tot The Arctic Monkeys: ondertussen maakt het label al meer dan 5 decennia deel uit van de hedendaagse cultuur.


Ben Sherman online shoppen

Ben Sherman online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Ben Sherman in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!