Ben Sherman

[{filter_looks_value} ]Ben Sherman[ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ van {filter_brand_value}][ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Ben je op zoek naar originele herenkleding? Dan is de ruime selectie van Ben Sherman bij Brooklyn.be zeker iets voor jou. Veelal ontleend aan de Britse Heritage en alles in kwalitatieve materialen en met oog voor detail.

— 31 producten —
Ben Sherman - Witte Signature Pocket T-shirt
39,95
Ben Sherman - Donkerblauwe Pocket T-shirt
39,95
Ben Sherman - Zwarte Signature Pocket T-shirt
39,95
Ben Sherman - Witte Radio Stack T-shirt
39,95
— Nieuw
Ben Sherman - Donkerblauwe Crinkle Stripe polo
99,95
Ben Sherman - Petrol Signature Pocket T-shirt
39,95
Ben Sherman - Donkerblauwe Signature Target T-shirt
39,95
Ben Sherman - Ecru Bottle Tops T-shirt
39,95
Ben Sherman - Donkerblauwe Mod Guitar Poster T-shirt
39,95
— Nieuw
Ben Sherman - Lichtblauwe Signature Pocket T-shirt
39,95
Ben Sherman - Beige Signature Target T-shirt
39,95
Ben Sherman - Witte Play T-shirt
39,95
Ben Sherman - Donkergroene Signature Target T-shirt
39,95
Ben Sherman - Donkerblauwe Core Stripe T-shirt
39,95
Ben Sherman - Zwarte Boom Box T-shirt
45,-
— Nieuw
Ben Sherman - Beige Signature hemd
99,95
— Nieuw
Ben Sherman - Zwarte Cocktail hemd
99,95
— Nieuw
Ben Sherman - Beige-Zwart Linear hemd
99,95
Ben Sherman - Donkerblauwe Linear Record Player T-shirt
39,95
— Nieuw
Ben Sherman - Beige Geo hemd
99,95
— Nieuw
Ben Sherman - Donkerblauw Point hemd
99,95
— Nieuw
Ben Sherman - Donkerblauw Signature hemd
85,-
— 30%
Ben Sherman - Ecru Dots hemd
59,50 85,-
— Nieuw
Ben Sherman - Donkerblauw-Beige Resor polotrui
99,95
Pagina

Ben Sherman bij Brooklyn.be


Het begon voor Ben Sherman allemaal met een ‘button up’ hemd. Een klassieker die hij op de markt bracht in een onorthodoxe uitvoering: oxford- en streepjeshemden in pastelkleuren. Ongezien in het begin van de jaren ‘60, werd het algauw opgepikt door Britse jongerenbewegingen zoals de naoorlogse teddy boys en de mods. Het eigenzinnige merk, met de nieuwe fits, frisse kleuren en ongewone tekeningen en patronen, veroverde zijn plaats in de Britse mode. Van The Beatles over de Gallagher broertjes tot The Arctic Monkeys: ondertussen maakt het label al meer dan 5 decennia deel uit van de hedendaagse cultuur.


Ben Sherman online shoppen

Ben Sherman online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Ben Sherman in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!