Ben Sherman

[{filter_looks_value} ]Ben Sherman[ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}][ voor {filter_targetgroup_value}]
— 45 producten —
Ben Sherman - Groene Signature polo
€ 69,95
Ben Sherman - Gele Signature polo
€ 69,95
Ben Sherman - Donkerblauwe Pocket T-shirt
€ 39,95
Ben Sherman - Witte Signature Pocket T-shirt
€ 39,95
Ben Sherman - Witte Signature Stripe T-shirt
€ 45,00
Ben Sherman - Witte Vespa T-shirt
€ 39,95
Ben Sherman - Groene Signature Pocket T-shirt
€ 39,95
Ben Sherman - Wit-Groene Signature Stripe T-shirt
€ 45,00
Ben Sherman - Gele Signature Pocket T-shirt
€ 39,95
Ben Sherman - Witte Logo Stripes T-shirt
€ 39,95
Ben Sherman - Lichtgroene Signature Target T-shirt
€ 39,95
Ben Sherman - Zwarte Signature Pocket T-shirt
€ 39,95
Ben Sherman - Blauwe Music Target T-shirt
€ 39,95
Ben Sherman - Blauwe Petrol Signature Pocket T-shirt
€ 39,95
Ben Sherman - Witte Guitars T-shirt
€ 39,95
Ben Sherman - Groene Target Cassette T-shirt
€ 39,95
Ben Sherman - Blauwe Target Cassette T-shirt
€ 39,95
Ben Sherman - Blauwe Signature Target T-shirt
€ 39,95
Ben Sherman - Grijze Signature Target T-shirt
€ 39,95
Ben Sherman - Zwarte Diskette CD T-shirt
€ 39,95
Ben Sherman - Donkerblauwe Signature Linen short
€ 85,00
Ben Sherman - Kaki Original chino short
€ 75,00
Ben Sherman - Donkerblauw Loden Print hemd
€ 85,00
Ben Sherman - Donkerblauwe Guitars T-shirt
€ 39,95
Pagina

Ben je op zoek naar originele herenkleding? Dan is de ruime selectie van Ben Sherman bij Brooklyn.be zeker iets voor jou. Veelal ontleend aan de Britse Heritage en alles in kwalitatieve materialen en met oog voor detail.


Ben Sherman bij Brooklyn.be


Het begon voor Ben Sherman allemaal met een ‘button up’ hemd. Een klassieker die hij op de markt bracht in een onorthodoxe uitvoering: oxford- en streepjeshemden in pastelkleuren. Ongezien in het begin van de jaren ‘60, werd het algauw opgepikt door Britse jongerenbewegingen zoals de naoorlogse teddy boys en de mods. Het eigenzinnige merk, met de nieuwe fits, frisse kleuren en ongewone tekeningen en patronen, veroverde zijn plaats in de Britse mode. Van The Beatles over de Gallagher broertjes tot The Arctic Monkeys: ondertussen maakt het label al meer dan 5 decennia deel uit van de hedendaagse cultuur.


Ben Sherman online shoppen

Ben Sherman online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Ben Sherman in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!