YERSE

[{filter_looks_value} ]YERSE[ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ voor {filter_targetgroup_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

YERSE biedt tijdloze mode met een eigentijdse twist. Hun collecties weerspiegelen stijlvolle eenvoud en kwaliteit, waardoor elke outfit een statement wordt. Ontdek YERSE voor een verfijnde look.

— 24 producten —
— Nieuw
YERSE - Bruine Linen Suit broek
135,-
— Nieuw
YERSE - Roze Linen Suit broek
135,-
— Nieuw
YERSE - Zwart Long Draped kleed
145,-
YERSE - Bruine Strapless top
95,-
YERSE - Bruine Crochet tasje
25,-
YERSE - Beige Linen trui
89,95
YERSE - Ecru Pointelette trui
129,95
YERSE - Blauwe Wide-Leg broek
109,95
YERSE - Ecru-Paars Waves kleed
139,95
YERSE - Ecru Crochet tasje
25,-
YERSE - Paars Crochet tasje
25,-
YERSE - Beige Knit top
79,95
YERSE - Donkerblauwe Embroidery jas
85,-
YERSE - Blauw Stripe Oversized kleed
99,95
YERSE - Paars Oversized kleed
99,95
YERSE - Ecru Print kleed
139,95
YERSE - Blauwe Pockets blouse
99,95
YERSE - Bruine-Multicolor Ibiza tas
79,95
YERSE - Paarse Straw tas
59,95
YERSE - Paarse Linen broek
119,95
YERSE - Bordeaux-Paarse Stripe short
89,95
YERSE - Bordeaux-Paarse Stripe blouse
79,95
YERSE - Ecru Print blouse
85,-
YERSE - Bruine Knit top
79,95

YERSE: Waar detail de schoonheid definieert

YERSE, gevestigd in het bruisende Barcelona, vertegenwoordigt de perfecte harmonie tussen moderniteit en traditie in de wereld van damesmode. Sinds de oprichting in 1964 heeft dit modehuis zich gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige gebreide kledingstukken die zowel tijdloos als trendy zijn.

Met een uitgebreide collectie die alles omvat, van elegante jassen tot comfortabele truien, biedt YERSE een veelzijdige selectie voor elke vrouw. Hun aandacht voor detail is ongeëvenaard


Slow fashion

Wat YERSE echt onderscheidt, is hun toewijding aan slow fashion. Ze zijn gepassioneerd bezig met duurzaamheid en ethische praktijken, en streven ernaar om mode te produceren die niet alleen mooi is, maar ook een positieve impact heeft op de wereld om ons heen.


YERSE: Waar mode en muziek samenkomen

Geïnspireerd door de kracht van muziek om emoties op te roepen, weerspiegelen de collecties van YERSE hun creativiteit en artistieke visie. Elke seizoenscollectie vertelt een verhaal, met ontwerpen die zowel inspireren als verleiden.


Ontdek je eigen stijl met YERSE

Of je nu op zoek bent naar een tijdloos stuk dat jarenlang meegaat, of naar een opvallend item om je garderobe een boost te geven, YERSE heeft alles wat je nodig hebt om je eigen stijl te omarmen en je unieke zelf uit te drukken. Met YERSE ben je niet alleen in de mode, maar maak je ook een bewuste keuze voor een betere wereld.


YERSE in onze winkels

Ontdek ons assortiment in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!