Lee Cooper

[{filter_looks_value} ]Lee Cooper[ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]
— 28 producten —
Lee Cooper - Gele Mary short
€ 59,95
Lee Cooper - Grijze Kato Slim jeans
€ 89,95
Lee Cooper - Denim Specer waistcoat
€ 69,95
Lee Cooper - Blauwe LC106ZP Slim jeans
€ 89,95
Lee Cooper - Donkerblauwe Kato slim jeans
€ 89,95
Lee Cooper - Blauwe Bonnie Slim Fit jeans
€ 89,95
Lee Cooper - Blauwe LC116 Straight jeans
€ 99,95
Lee Cooper - Lichtgrijze LC112 Straight jeans
€ 89,95
Lee Cooper - Blauwe Kato slim jeans
€ 89,95
Lee Cooper - Blauwe Kiki flared jeans
€ 89,95
Lee Cooper - Grijsblauwe LC106ZP slim jeans
€ 89,95
Lee Cooper - Blauwe LC110ZP Straight jeans
€ 89,95
Lee Cooper - Indigoblauwe LC106ZP slim jeans
€ 89,95
Lee Cooper - Donkerblauwe Straight LC112ZP jeans
€ 99,95
Lee Cooper - Blauwe LC112ZP slim jeans
€ 89,95
Lee Cooper - 112ZP denim - slim fit - zwart
€ 89,95
Lee Cooper - Blauwe Nora jeans
€ 89,95
Lee Cooper - Donkerblauwe LC112ZP slim jeans
€ 89,95
Lee Cooper - Zwart Louison kleed
€ 89,95
Lee Cooper - 106ZP denim - slim fit - marine blauw
€ 89,95
Lee Cooper - Blauwe LC134ZP bootcut jeans
€ 89,95
Lee Cooper - 116ZP denim - straight fit - marine blauw
€ 89,95
Lee Cooper - Zwarte LC134ZP bootcut jeans
€ 89,95
Lee Cooper - Donkerblauwe 112ZP slim jeans
€ 99,95
Pagina

Koop jij graag jouw favoriete jeansmodel in verschillende kleuren? Zweer jij bij één model? Dan is Lee Cooper het broekenmerk voor jou! Brooklyn.be heeft Lee Cooper jeans en gekleurde broeken voor heren, in onder meer de populaire modellen, LC104ZP (skinny), LC116ZP (straight) en LC134ZP (bootcut), allen met een ritssluiting. Ook het model LC114ZP (slim) was heel populair, maar deze wordt jammer genoeg niet meer geproduceerd door het merk. Was dat nu juist jouw favoriet? Geen paniek! De LC106ZP (slim) en LC112ZP (slim) zijn perfecte opvolgers van de voorgaande LC114ZP. De broeken zitten heel comfortabel en zijn geschikt voor heel wat lichaamstypes. Ook voor de dames hebben we een collectie jeansbroeken. Lee Cooper heeft een trouwe fanbase die resoluut kiest voor de eenvoud, comfort en stijl van het merk.

Net zoals verschillende andere denim merken kent ook Lee Cooper een lange geschiedenis. Lee Cooper is het eerste en oudste Europese jeansmerk, opgericht in Londen in 1908. Gestart als fabrikant van werkkledij, schakelt het bedrijf in 1914 en 1939 over naar de productie van militaire uniformen voor de Britse troepen. De sterkte en levensduur van de Lee Cooper kledij, is een bewijs van de duurzaamheid van de producten. In de jaren ‘50 blijven ze deze kwaliteit bevestigen, waardoor de Lee Cooper werkkledij 80% van de Britse markt verovert.

In dezelfde jaren worden ze nog groter, door de introductie van hun jeans broeken en salopettes voor vrouwen en een paar jaar later ook voor kinderen. Lee Cooper wordt een premium jeans merk in Groot-Brittannië en Europa. Mee surfend op de omwentelingen in de jaren ‘60, de nieuwe muziek en flower power, brengen ze jaar na jaar nieuwe items uit die een schokgolf door de modewereld jagen: mini-rokken, coloured denim, … Het wordt een merk met een totaalcollectie: het Lee Cooper aanbod gaat van T-shirts over jassen, rokken, jeans en andere broeken, zoals in ribfluweel. Het merk is niet bang trends te introduceren en te innoveren, zoals de stretch jeans. Opnieuw omarmt de muziekscene het label, o.a. The Rolling Stones en Rod Stewart in de jaren ‘80.

In de jaren ‘90 boort het merk ook andere continenten aan. Het legt meer en meer de nadruk op een duurzame productie van materialen en jeansbroeken in de fabriek in Tunesië. Het blijft in het nieuwe millennium een sterk jeansmerk dat begrijpt dat comfort en stijl hand in hand moeten gaan voor de bezige consument.

Lee Cooper online shoppen

Lee Cooper online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Lee Cooper in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!