Lyle & Scott

Lyle & Scott[ {filter_looks_value}][ {filter_modelname_value}][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ met {filter_print_value}]

Wie houdt van kwalitatieve kleding, in een sobere, sportieve stijl, met een portie kleur, vindt zijn gading bij Lyle & Scott. Bij Brooklyn vind je van Lyle & Scott heel wat voor zowel heren als dames. Alles in superieure kwaliteit, met fijne details en sobere look. Of je nu van Hasselt, Antwerpen, Leuven, Gent of Kortrijk bent, op Brooklyn.be vind je onze volledige collectie.

Check ook eens onze volledige collectie streetwear.

Bij Lyle & Scott begon het allemaal met de vraag naar gebreid ondergoed van hoge kwaliteit. Een wollen onderbroek behoort vandaag niet echt meer tot onze noden. Maar we schrijven 1874, Groot-Brittannië tijdens het Victoriaanse tijdperk. William Lyle & Walter Scott kopen een kleine fabriek in Hawick, een stadje tegen de Schotse grens. Daar produceren ze fijn breigoed van hoge kwaliteit en vervaardigd met heel wat vakmanschap.

Ondertussen veranderen de tijden. Lyle & Scott verandert mee. In 1920 brengen ze de eerste bovenkleding op de markt. Opgepikt door de werknemer, wordt het een standaard in vele huishoudens. De verschillende samenwerkingen met high-end merken, zoals Christian Dior, bewijzen de superieure kwaliteit. En zo gaat het verhaal van Lyle & Scott verder. Omarmd door de Jazz-wereld en -liefhebbers, wordt Lyle & Scott het toonbeeld van een kosmopolitische en verlichte look. Simpele silhouetten in felle kleuren geven modernisten de uitstraling die ze zoeken.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, wip dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Meer Minder
— 102 producten —
— Nieuw
Lyle & Scott - Pistache groene sweatshort
€ 55,00
— Nieuw
Lyle & Scott - Pistache groene Crew Neck sweater
€ 69,95
— Nieuw
Lyle & Scott - Grijsblauwe Slub T-shirt
€ 39,95
— Nieuw
Lyle & Scott - Gele Baseball pet
€ 25,00
Lyle & Scott - Zwarte Chino Short
€ 59,95
Lyle & Scott - Ecru Garment Dye T-shirt
€ 39,95
Lyle & Scott - Blauwe Baseball pet
€ 25,00
Lyle & Scott - Beige Baseball pet
€ 25,00
Lyle & Scott - Blauwe Twill bucket hat
€ 29,95
Lyle & Scott - Groene Baseball pet
€ 25,00
Lyle & Scott - Blauwe Cropped T-shirt
€ 25,00
Lyle & Scott - Ecru Slub Knitted polo
€ 79,95
Lyle & Scott - Ecru Sand Wash Pique sweater
€ 79,95
Lyle & Scott - Grijze Slub polo
€ 65,00
Lyle & Scott - Ecru Sandwash Pique T-shirt
€ 45,00
Lyle & Scott - Beige Twill bucket hat
€ 29,95
Lyle & Scott - Zwarte Baseball Cap
€ 25,00
Lyle & Scott - Blauwe Pigment Dye sweatshort
€ 65,00
Lyle & Scott - Beige Chino short
€ 59,95
Lyle & Scott - Donkerblauwe Chino short
€ 59,95
Lyle & Scott - Fushia Pigment Dye sweater
€ 89,95
Lyle & Scott - Zwarte logo top
€ 25,00
Lyle & Scott - Wit-donkerblauwe Long Sleeve Stripe T-shirt
€ 45,00
Lyle & Scott - Lichtgroene Cropped T-shirt
€ 25,00