Fitgids voor heren

Hier is hij dan! De pagina over de pasvorm van broeken voor heren. Van de nieuwste broekentrends tot de classic fits. Alle mogelijke vormen worden hier besproken. Kom alles te weten en laat je inspireren!

Skinny fit

De naam verklapt het al, strak en smal van de heupen tot aan de enkels. Een skinny jeans heeft altijd een aantal procent stretch. Zo blijft het comfort bij deze broek optimaal.

Shop skinny fit

Slim fit

Tussen een straight fit en skinny fit heb je de slim fit. Deze broek zit mooi op de taille en is aansluitend. De broek zit iets losser van de knieën tot aan de enkels. Tip: rol de zoom om voor een instant upgrade van je look.

Shop slim fit

Straight fit

Een straight fit zit strak op de heupen. De pijpen lopen vanaf de heup recht naar beneden tot de enkels. Deze fit is perfect voor wie de baggy trend toch niet helemaal hun ding is. Voor mannen met brede kuiten is dit een heel goeie fit.

Shop straight fit

Tapered

Zalig, zo'n tapered jeans. Het model doet je denken aan een straight fit, maar dan met meer ruimte op de bil. Op de taille en de heupen zit deze broek mooi aansluiten. De pijpen lopen iets naar binnen. Deze fit is perfect voor heren die vollere of gespierde bovenbenen hebben.

Shop tapered fit

Wide fit

Comfort op en top! Wide jeans geeft je vrijheid. Deze fit zit mooi op de taille en loopt vanaf de heupen tot de enkels los naar beneden. De lengte van dit model varieert van juist boven de enkels tot volledig beneden.

Shop

Baggy fit

De trend van het jaar: baggy jeans! Op de heupen zit deze jeans laag, waardoor het kruis ook lager komt. De belijning van de benen loopt iets ronder wat een oversized effect geeft. Deze skatebroek geeft je een instant urban-look.

Shop baggy fit

Bootcut fit

De taille van de bootcut komt midden op de heupen. Op de bovenbeen zal het model aansluiten, vanaf de knieën lopen de pijpen naar buiten. Dit model kan je vergelijken met een straight maar dan met wijdere pijpen. Zoals de naam al suggereert, draag 'm met boots!

Shop bootcut fit

In 3 stappen naar je perfecte broek

Online de perfecte broek of jeans vinden? Poepsimpel! Laat je stapsgewijs helpen door mijnBroek, onze virtuele keuze assistent! Zo ben jij zeker van een jeans op maat van jouw figuur.

Probeer de fittool

Ken-MERK-end

Volg ons op Instagram

A
1
5
1

#brandsandpants

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe trends & inspiratie.

Volg ons nu!
Gratis verzending vanaf €70
Gratis retour vanuit België
10% klantenkaartkorting
Specialist in broeken

Hulp nodig?

We helpen jou met veel plezier verder.

E-mail shop@brooklyn.be
BTW nummer BE 0412 018 089
Adres HQ Politieke Gevangenenstraat 34 8530 Harelbeke
Made by