Minimum jassen & mantels voor heren

— 6 producten —
— 25%
Minimum - Zwarte Virke bodywarmer
€ 135,00 € 179,95
— 25%
Minimum - Donkerblauwe Dalan jas
€ 165,00 € 219,95
— 30%
Minimum - Kaki Parka jas
€ 112,00 € 159,95
— 30%
Minimum - Zwarte Gilber blazer
€ 140,00 € 199,95
— 30%
Minimum - Blauwe Gilbert blazer
€ 140,00 € 199,95
— 30%
Minimum - Beige Fictor pufferjas
€ 168,00 € 239,95

Een Minimum mantel of jas, in ons Belgisch klimaat kan je niet zonder. In de gure herfst- en wintermaanden zijn herenjassen al helemaal onmisbaar. In zomer komt hij van pas bij een ongewenste stortbui. Bij Brooklyn vind je vast de herenjas of mantel die je zoekt! Jassen voor heren van Minimum vind je hier. Bedenk het en wij hebben het!

Minimum jassen en mantels voor heren bij Brooklyn.be

Bodywarmer of waistcoat?

Jassen en mantels hebben we in verschillende mouwlengtes. Ben jij op zoek naar een jas zonder mouwen? Dan kan een bodywarmer jou zeker bekoren. Wie eerder op zoek is naar een vest zonder mouwen kan terecht bij onze waistcoat.

Lange of korte jas?

Jassen bestaan er uiteraard in allerlei lengtes. Wij maakten simpelweg het onderscheid tussen elegante en stijlvolle lange mouwen en korte mouwen

Jassentrends die je moet kennen

Enkele trends die we hier en nu uitlichten. blazers, zorgt ervoor dat je outfit er onmiddellijk classy en party-proof uitziet. bomberjassen, een korte jas die eindigt op een ribboord. In de zomer als lichte jas om jouw outfit af te werken, in de winter met een voering en kap om de koude te trotseren. Als laatste hebben we de puffer jackets. Deze gewatteerde jas zorgt voor warmte en comfort op elk moment.

Minimum jassen & mantels online shoppen

Minimum jassen & mantels online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Minimum jassen & mantels in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Carhartt online shoppen

Carhartt online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Carhartt in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Ondersteuning voor schermlezers aanzetten Als je ondersteuning voor schermlezers wilt aanzetten, druk je op Ctrl+Alt+Z Druk op Ctrl+schuine streep voor meer informatie over sneltoetsen.Frederik Wybo heeft het document verlaten.