Minimum jassen

Met Minimum jassen heb je stijl en comfort in één.

— 10 producten —
— 50%
Minimum - Bruine Blikka waistcoat
62,50 125,-
— 50%
Minimum - Groene Como jas
45,- 89,95
— 50%
Minimum - Zwarte Quilta jas
100,- 199,95
— 50%
Minimum - Donkerblauwe Auras jeansjas
65,- 129,95
Minimum - Beige Pikkoli jas
239,95
Minimum - Beige Hennia jas
159,95
Minimum - Donkergrijze Staaso jas
169,95
Minimum - Grijze Brikka blazer
159,95
Minimum - Grijs-blauwe Blanni jas
249,95
Minimum - Zwarte Fenndo jas
249,95

Minimum jassen voor dames en Minimum jassen voor heren

Voor dames hebben we een breed scala aan jassen die passen bij elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een warme winterjas, een elegante mantel of een trendy tussenjas, onze collectie biedt diverse opties om aan jouw stijlvoorkeur te voldoen. Met aandacht voor comfort en pasvorm, zorgen de Minimum jassen ervoor dat je er niet alleen geweldig uitziet, maar je ook zelfverzekerd voelt, ongeacht het weer. Voor heren hebben we ook een gevarieerde selectie Minimum jassen die stijl en functionaliteit combineren. Van warme winterjassen tot stoere jacks, de Minimum jassen zijn ontworpen om je comfortabel te houden, ongeacht het seizoen. Met hoogwaardige materialen en een tijdloos design zorgen onze jassen ervoor dat je er altijd modieus uitziet, waar je ook naartoe gaat.

TIP: Heel wat van de collectie van Minimum werd op duurzame wijze vervaardigd. Dat moedigen wij alleen maar aan. Daarom kan je ook heel wat van deze collectie betalen met ECOcheques! Because there is a planet (B)rooklyn!


jassen in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!