Minimum

Minimum[ {filter_looks_value}][ {filter_modelname_value}][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ met {filter_print_value}]

Brooklyn.be heeft zowel de heren- als damescollectie van Minimum in huis. Minimum blouses, kleedjes/jurken in verrassende snits voor haar, hemden (met o.a. de Jay, Walther, Hall), truien (met o.a. de populaire Reiswood) en jassen met weldoordachte details voor hem. In prachtige kleurcombinaties bovenop klassiek zwart, wit en grijs. Voor de ultieme Scandinavische look of door de sobere stijl perfect te combineren met andere merken. Onze uitgebreide collectie damesbroeken (o.a.de Sofja), heren bermuda's/shorts en herenbroeken (o.a. de Ugge 2.0) van Minimum mogen we natuurlijk niet vergeten.

Check gerust eens onze volledige collectie voor dames en heren.

Minimum is het toonbeeld van Scandinavisch minimalisme. Thuisstad Aarhus (Denemarken) is nooit ver weg en biedt de ontwerpers bij Minimum de inspiratie die ze nodig hebben om elk seizoen opnieuw een eclectische, Scandinavische collectie te ontwerpen. De jeugdige energie die door de stad stroomt, de rijke geschiedenis, het lokale gevoel en de onbevangen mentaliteit van de inwoners beïnvloeden de designers dagelijks. Het resulteert in klassiekers die jaren als basis voor veelzijdige outfits kunnen dienen en in opvallers, die speciale gelegenheden extra glans geven. Steeds doordrongen van het idee dat hun kledij moet geproduceerd worden in menswaardige omstandigheden en met zorg voor het milieu.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Meer Minder
— 155 producten —
— Nieuw
Minimum - Groene Viljane jurk
€ 89,95
Minimum - Donkerblauwe Django chino short
€ 75,00
Minimum - Zwarte Django chino short
€ 75,00
Minimum - Okergele Miamea midi jurk
€ 109,95
Minimum - Bruine Django chino short
€ 75,00
Minimum - Beige Faster short
€ 69,95
Minimum - Kaki Belto cargo short
€ 79,95
Minimum - Okergele Aksa trui
€ 69,95
Minimum - Zwarte Briana top
€ 65,00
Minimum - Beige Folme trui
€ 69,95
Minimum - Blauwe Cosme trui
€ 79,95
Minimum - Muntgroene Cosme trui
€ 79,95
Minimum - Beige Cosme trui
€ 79,95
Minimum - Groen gespikkelde Thure T-shirt
€ 39,95
Minimum - Blauw gespikkelde Thure T-shirt
€ 39,95
Minimum - Wit gespikkelde Thure T-shirt
€ 39,95
Minimum - Wit Poplin hemd
€ 79,95
Minimum - Beige-lichtblauw gestreept Thao hemd
€ 75,00
Minimum - Ecru Olinna T-shirt
€ 39,95
Minimum - Ecru Elinny blouse
€ 45,00
Minimum - Bruine Liljana short
€ 65,00
Minimum - Kaki Parka jas
€ 159,95
Minimum - Donkerblauwe Karloskar cardigan
€ 89,95
Minimum - Beige Holter debardeur
€ 69,95