Minimum

[{filter_looks_value} ]Minimum[ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]
— 187 producten —
— Nieuw
Minimum - Donkerblauwe Pleati broek
€ 109,95
— Nieuw
Minimum - Ecru A-lijn Gurlo rok
€ 99,95
— Nieuw
Minimum - Beige Lokki broek
€ 109,95
— Nieuw
Minimum - Roodbruine Jalte broek
€ 99,95
— Nieuw
Minimum - Bruine Lessa 2.0 broek
€ 109,95
— Nieuw
Minimum - Zwart-beige Satti broek
€ 99,95
— Nieuw
Minimum - Paars Laylani kleed
€ 79,95
— Nieuw
Minimum - Lichtbruine Trenchi trenchcoat
€ 149,95
— Nieuw
Minimum - Bruine Blikka waistcoat
€ 125,00
— Nieuw
Minimum - Gele Cosme 2.0 trui
€ 89,95
— Nieuw
Minimum - Zwart-beige Seliana blouse
€ 89,95
— Nieuw
Minimum - Beige Scopine blouse
€ 99,95
— Nieuw
Minimum - Bruinrood Jack hemd
€ 89,95
— Nieuw
Minimum - Donkerblauw-beige Jole hemd
€ 85,00
— Nieuw
Minimum - Donkergroen Kanje hemd
€ 119,95
— Nieuw
Minimum - Donkerblauw Jole hemd
€ 85,00
— Nieuw
Minimum - Bruine Django 2.0 short
€ 79,95
— Nieuw
Minimum - Beige Strulli kleed
€ 109,95
— Nieuw
Minimum - Zwart Strulli kleed
€ 109,95
— Nieuw
Minimum - Beige Vikilino kleed
€ 109,95
— Nieuw
Minimum - Beige Mikilina kleed
€ 125,00
— Nieuw
Minimum - Blauwe Mikala trui
€ 69,95
— Nieuw
Minimum - Gele Mikala trui
€ 69,95
— Nieuw
Minimum - Gele Briana top
€ 65,00

Brooklyn.be heeft zowel de heren- als damescollectie van Minimum in huis. Minimum blouses, kleedjes/jurken in verrassende snits voor haar, hemden, truien en jassen met weldoordachte details voor hem. In prachtige kleurcombinaties bovenop klassiek zwart, wit en grijs. Voor de ultieme Scandinavische look of door de sobere stijl perfect te combineren met andere merken. Onze uitgebreide collectie damesbroeken, heren bermuda's/shorts en herenbroeken van Minimum mogen we natuurlijk niet vergeten.

Check gerust eens onze volledige collectie voor dames en heren.

Minimum is het toonbeeld van Scandinavisch minimalisme. Thuisstad Aarhus (Denemarken) is nooit ver weg en biedt de ontwerpers bij Minimum de inspiratie die ze nodig hebben om elk seizoen opnieuw een eclectische, Scandinavische collectie te ontwerpen. De jeugdige energie die door de stad stroomt, de rijke geschiedenis, het lokale gevoel en de onbevangen mentaliteit van de inwoners beïnvloeden de designers dagelijks. Het resulteert in klassiekers die jaren als basis voor veelzijdige outfits kunnen dienen en in opvallers, die speciale gelegenheden extra glans geven. Steeds doordrongen van het idee dat hun kledij moet geproduceerd worden in menswaardige omstandigheden en met zorg voor het milieu.

Minimum online shoppen

Minimum online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Minimum in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!