Iriedaily

Iriedaily
Toon filters

Producten 1-24 van 42

Pagina
per pagina
  1. Grijs-gele Auf Deck Jacket met kap
    Grijs-gele Auf Deck Jacket met kap
    Vanaf € 99,95
  2. Groen-zwarte Auf Deck Jacket met kap
    Groen-zwarte Auf Deck Jacket met kap
    Vanaf € 99,95
Toon filters

Producten 1-24 van 42

Pagina
per pagina

Iriedaily

Berlijnse streetwear voor mannen bij Brooklyn

Iriedaily houdt het midden tussen sportswear, streetwear en street fashion. Bij Brooklyn is het leverancier van een mannencollectie die zich kenmerkt door T-shirts met originele (foto)prints en toffe sweaters. Ook sportieve jassen die evenzeer geschikt zijn voor in de stad als voor in de vrije natuur.

Geboren in Berlijn in 1994, levert Iriedaily al meer dan 20 jaar stevige streetwear. Maar het is meer dan een modemerk alleen. Iriedaily gaat over vriendschap, ethos, respect en vooral over ‘jezelf zijn en blijven’. Geen snelle mode dus die slaafs de trends volgt, maar een merk dat elk seizoen ‘zijn ding’ op de markt brengt, met kledij die jouw identiteit versterkt. Hoe ze bij Iriedaily mode vorm geven, merk je ook aan hoe ‘duurzaam ondernemen’ in hun bedrijfscultuur geïntegreerd is. Als lid van de Fair Wear Foundation zien ze erop toe dat hun kledij geproduceerd wordt in menswaardige omstandigheden en communiceren ze transparant over het productieproces.

Duitse degelijkheid, dat zeker, en Berlijnse attitude, dat bovenal.

Kleding van Iriedaily online bestellen bij Brooklyn

Heb je jouw favoriete stuk van Iriedaily gevonden? Bestel het dan online bij Brooklyn of pas het aan in één van onze zeven winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem). Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Is jouw aankoop toch niet volledig naar wens? Ruil of retourneer het eenvoudig in onze shops of zend het terug naar ons magazijn. Lees alles over ruilen en retourneren hier. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Lees alle voordelen die de Brooklyn klantenkaart jou biedt hier.