Iriedaily sweaters & truien

Iriedaily sweaters & truien houdt het midden tussen sportswear, streetwear en street fashion, telkens met een originele touch.

— 7 producten —
Iriedaily - Blauwe Mini Flag sweater
69,95
Iriedaily - Paarse Waterkeeper sweater
79,95
Iriedaily - Multicolor Vintachi sweater
89,95
Iriedaily - Kaki Mini Flag hoodie
79,95
Iriedaily - Lichtblauwe Lazy Sunny Day sweater
79,95
Iriedaily - Lichtgroene Bonsigh Crew sweater
79,95
Iriedaily - Kobaltblauwe Mini Flag sweater
69,95

Bij Brooklyn.be is het leverancier van een mannencollectie die zich kenmerkt door T-shirts met originele (foto)prints en toffe sweaters. Ook sportieve jassen die evenzeer geschikt zijn voor in de stad als voor in de vrije natuur.

Check onze volledige collectie sweaters voor heren en Iriedaily.

Iriedaily sweaters & truien online shoppen

Iriedaily sweaters & truien online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Iriedaily sweaters & truien in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!