Iriedaily shorts

Iriedaily shorts houdt het midden tussen sportswear, streetwear en street fashion.

— 7 producten —
Iriedaily - Lichtgroene Love City short
59,95
Iriedaily - Grijze Corvin short
65,-
Iriedaily - Lichtblauwe Jeremy short
69,95
Iriedaily - Donkergrijze Nanolo short
69,95
Iriedaily - Groene Nanolo short
69,95
Iriedaily - Mintgroene Love City short
59,95
Iriedaily - Groene Corvin short
65,-

Bij Brooklyn.be is het leverancier van een mannencollectie die zich kenmerkt door T-shirts met originele (foto)prints, toffe sweaters en shorts. Ook sportieve jassen die evenzeer geschikt zijn voor in de stad als voor in de vrije natuur.

Check gerust ook eens onze hele collectie shorts & bermuda's voor heren en Iriedaily.

Iriedaily shorts & bermuda's online shoppen

Iriedaily shorts & bermuda's online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Iriedaily shorts & bermuda's in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!