Rains voor heren

Heren kunnen vloeken op de vele regendagen in ons Belgenland, of ze kunnen blij worden bij de eerste spetters, omdat ze dan een Rains voor heren regenjas kunnen aantrekken.

— 22 producten —
— Nieuw
RAINS - Zwarte Backpack Big rugzak
€ 95,00
— Nieuw
RAINS - Zwarte Fishtail Jacket regenjas
€ 119,95
— Nieuw
RAINS - Mintgroene Mini Backpack rugzak
€ 79,95
— Nieuw
RAINS - Grijze Reflecterende Rolltop Rucksack rugzak
€ 109,95
— Nieuw
RAINS - Mintgroene Long Jacket regenjas
€ 95,00
— Nieuw
RAINS - Zwarte Alta Puffer Jacket
€ 339,95
— Nieuw
RAINS - Donkergroene Fishtail Parka regenjas
€ 119,95
— Nieuw
RAINS - Donkergroene Alta Puffer Jacket
€ 399,95
— Nieuw
RAINS - Zwarte Rolltop Rucksack rugzak
€ 109,95
— Nieuw
RAINS - Zwarte Reflecterende Gloves handschoenen
€ 41,95
RAINS - Jacket - regenjas - marine blauw
€ 79,95
RAINS - Legergroen regenjas
€ 79,95
RAINS - Lichtgroene Long Jacket
€ 95,00
RAINS - Blauwe Rain Jacket
€ 79,95
RAINS - Beige Rolltop rugzak
€ 95,00
RAINS - Beige Rain Jacket
€ 79,95
RAINS - Lichtblauwe Long Jacket
€ 95,00
RAINS - Lichtgroene Mini Backpack
€ 75,00
RAINS - Lichtblauwe Mini Backpack
€ 75,00
RAINS - Legergroene Long Jacket regenjas
€ 95,00
RAINS - Blauwe Backpack rugzak
€ 79,95
— 30%
RAINS - Lichtgrijze Jacket regenjas
€ 56,00 € 79,95

Korte en lange regenjassen voor heren en dames, in kenmerkend geel, maar eigenlijk in alle kleuren van de regenboog. Rugzakken en tassen die jouw spullen droog houden, contrasterend met jouw jas, of net monochroom. Alles in pure vormen. Ideaal voor elke (regenachtige) gelegenheid: stijlvol door de stad, functioneel op de fiets, comfortabel in het bos. Laat de regen maar stromen als je Rains herenkleding in huis hebt!

Rains is een Deens merk dat op vijf jaar tijd de halve wereld wist te veroveren. Ontstaan vanuit de idee om de klassieke rubberen regenjas in een hedendaagse versie op de markt te brengen, zijn ze geëvolueerd naar een volledige collectie van waterdichte bovenkledij, tassen en accessoires.

Rains voor heren online shoppen

Rains voor heren online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Check onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Rains voor heren in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!