Rains

[{filter_looks_value} ]Rains[ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ van {filter_brand_value}][ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ {filter_targetgroup_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Je kunt vloeken op de vele regendagen in ons Belgenland, of je kunt blij worden bij de eerste spetters, omdat je dan je Rains regenjas kan aantrekken. Korte en lange regenjassen van Rains heren en Rains dames.

— 19 producten —
RAINS - Kaki Giron Liner jas
135,-
RAINS - Mintgroene Lohja Short jas
179,95
RAINS - Mintgroene Long jas
95,-
RAINS - Donkerblauwe Lohja jas
179,95
RAINS - Zwarte String jas
109,95
RAINS - Beige Curve jas
109,95
RAINS - Zwarte Classic pet
42,-
RAINS - Mintgroene Rolltop rugzak
109,95
RAINS - Beige Rolltop rugzak
95,-
RAINS - Zwarte Backpack Big rugzak
95,-
RAINS - Zwarte Rolltop Rucksack rugzak
109,95
RAINS - Zwarte Fishtail Jacket regenjas
119,95
RAINS - Grijze Reflecterende Rolltop Rucksack rugzak
109,95
RAINS - Blauwe Backpack rugzak
79,95
RAINS - Jacket - regenjas - marine blauw
79,95
RAINS - Legergroen regenjas
79,95
RAINS - Beige Rain Jacket
79,95
RAINS - Zwarte Long Jacket regenjas
95,-
RAINS - Legergroene Long Jacket regenjas
95,-

De klassieke vissersregenjas krijgt een nieuwe urban update door Rains. Het Deense kledingmerk veroverd niet alleen de straten van Kopenhagen maar is de beste kompaan voor iedereen die een regenbui wil overwinnen. Laat de regen maar stromen als je Rains in huis hebt!


Rains jassen: blijf droog bij elke regenbui

Als het gaat om droog en stijlvol blijven in de regen, heeft Rains je gedekt - letterlijk! De jassen hebben een simplistisch Scandinavisch design, perfect voor een urban outdoor look. Zowel voor heren als dames heeft het merk trenchcoats, pufferjackets en kortere jassen in leuke kleuren. De jassen hebben een waterkolom van 4000mm en beschermt je hiermee tegen lichte motregen en zélfs tegen een heuse regenvlaag.


Rains Rugzakken: regendruppels ontwijken

Onderweg hoef je geen regendruppels meer te ontwijken, want Rains zorgt ook voor regenproof accessoires! Onmisbaar voor op de fiets of tijdens wandelingen: de buckethats of handschoenen. Je hoeft trouwens niet meer te kiezen tussen praktisch en stijlvol want de RAINS rugzakken, bestaan uit dezelfde waterdichte stof zoals de jassen en heeft een modern gestileerde vorm.


Rains jassen en Rains rugzakken shoppen

Net als in de winkels, komt elke online bestelling op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!