Carhartt WIP shorts Heren

Ontdek nu onze uitgebreide selectie van trendy Carhartt WIP shorts! Heren Als een echte Carhartt WIP fan mag deze aanvulling op je garderobe niet ontbreken. Kom snel kijken en upgrade je stijl!

— 14 producten —
Carhartt WIP - Zwarte Regular cargo short
99,95
Carhartt WIP - Beige Master short
79,95
Carhartt WIP - Oker Chase zwemshort
59,95
Carhartt WIP - Bruine Single Knee short
89,95
Carhartt WIP - Zwarte Master chino short
79,95
Carhartt WIP - Donkerblauwe Slater zwemshort
79,95
Carhartt WIP - Beige Calder short
89,95
Carhartt WIP - Beige Flint short
79,95
— 40%
Carhartt WIP - Lichtblauwe American Script sweatshort
45,- 75,-
Carhartt WIP - Groene Flint short
79,95
Carhartt WIP - Middenblauwe Chase zwemshort
59,95
Carhartt WIP - Zwarte Flint short
79,95
Carhartt WIP - Donkergroene Chase zwemshort
59,95
Carhartt WIP - Groene Single Knee short
79,95

Carhartt WIP shorts: the styles

Als je het ons vraagt, zijn de Carhartt shorts 'the way to go' als het gaat om een goede basic short voor zowel jonge skaters als hun fun dad ;). Carhartt WIP shorts komen zowel in canvas-stof als denim, wat zorgt voor een extra stoere stijl mét het nodige comfort. Of je nu gaat voor met of zonder een extra hamerlus en zijzakken, wij zijn alvast fan!


Carhartt WIP shorts en hun lengtes

Carhartt shorts zijn er voor zowel stijl als lengte! Voor degenen die graag wat meer been laten zien en de zomervibes omarmen, heeft Carhartt de kortere opties met binnenbeenlengte. Zie jezelf al met shorts van 22 cm of zelfs 18 cm binnenbeenlengte. Deze kortere lengtes geven je die coole, casual look, perfect voor stranddagen of om gewoon lekker in de zon te liggen. De modellen met een binnenbeenlengte van 28 of 33 cm bieden dan weer extra comfort en bescheidenheid. Dus, ga je gang, vind je perfecte pasvorm en maak je klaar om de wereld te veroveren in Carhartt shorts!


Carhartt WIP cargo shorts

Cargo shorts voor heren hebben meestal een relaxte pasvorm en een iets wijdere pijp, wat visueel volume kan toevoegen. Als je een klein of korter postuur hebt, kun je overwegen hoe de proporties van de herenshort op je lichaam staan. Carhartt cargo shorts hebben extra zakken aan de zijkant en vaak ook een hamerlus. Zo zorgen ze voor een iets stoerdere look.


Carhartt WIP shorts Heren in onze winkels

Ontdek ons assortiment in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!