Shorts & Bermuda's

Ontdek hier ons aanbod van Carhartt WIP shorts Heren voor Heren. Carhartt WIP fan? Ontdek onze nieuwste drop Carhartt WIP!

— 3 producten —
Carhartt WIP - Beige Calder short
89,95
Carhartt WIP - Lichtblauwe Chase Sweat short
59,95
Carhartt WIP - Zwarte Master chino short
79,95

Carhartt WIP shorts: the styles

Als je het ons vraagt zijn de Carhartt shorts 'the way to go' wanneer het gaat om een goeie basic short voor zowel. De Carhartt WIP shorts gaan voor zowel jonge skaters als hun fun dad ;). Carhartt WIP shorts bestaan zowel in canvas-stof als denim, wat zorgt voor een extra stoerdere stijl mét het nodige comfort. Je vindt er met of zonder een extra hamerlus en zijzakken. Wij zijn alvast fan!

Check gerust ook eens ons volledig aanbod shorts heren en shorts dames bij Brooklyn.be.

Ook zot van Carhartt WIP? Ontdek onze hele collectie Carhartt WIP.


Carhartt WIP shorts en hun lengtes

Carhartt shorts zijn er voor zowel stijl als lengte! Voor degenen die graag wat meer been laten zien en de zomervibes omarmen, heeft Carhartt de kortere opties met binnenbeenlengte. Zie jezelf al met shorts van 22 cm of zelfs 18 cm binnenbeenlengte. Deze kortere lengtes geven je die coole, casual look, perfect voor stranddagen of om gewoon lekker in de zon te liggen. De modellen met een binnenbeenlengte van 28 of 33cm bieden dan weer extra comfort en bescheidenheid. Dus, ga je gang, vind je perfecte pasvorm en maak je klaar om de wereld te veroveren in Carhartt shorts!


Carhartt WIP cargo shorts

Cargo shorts hebben meestal een relaxte pasvorm en een iets wijdere pijp, wat visueel volume kan toevoegen. Als je een klein of korter postuur hebt, kun je overwegen hoe de proporties van de short op je lichaam staan. Carhartt cargo shorts hebben extra zakken aan de zijkant en vaak ook een hamerlus. Zo zorgen ze voor een iets stoerdere look.

Carhartt WIP shorts Heren online shoppen

Carhartt WIP bermuda's online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Carhartt WIP shorts Heren in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!