Cargo shorts heren

Hear, hear! Ontdek ons aanbod cargo shorts, er zit vast een cargo short in voor jou. Met die extra zakken (en/of hamerlus) zijn ze super handig en zitten ze heerlijk comfortabel.

— 5 producten —
Carhartt WIP - Blauwe Single Knee short
€ 79,95
Carhartt WIP - Lichtblauwe Single Knee short
€ 99,95
Carhartt WIP - Witte Simple short
€ 69,95
— 30%
Element - Beige Utility Ripstop cargo short
€ 56,00 € 79,95
Dickies - Ecru Duck Canvas short
€ 69,95

Je kent ze wel, die cargo shorts of work shorts, die nooit zullen verdwijnen. Ze zijn perfect op reis om je spullen veilig op te bergen en handig als je een klusje moet doen. Als het ooit zo ver komt, richten wij een protestbeweging op voor het behoud van de cargo short. Toch niet de juiste cargoshort gevonden? ontdek hier ons volledig aanbod shorts voor heren en vind jouw perfecte paar.

Cargo & work shorts voor heren online shoppen

Cargo & work shorts voor heren online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Cargo & work shorts voor heren in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!