Cargo shorts voor heren

— 6 producten —
— Nieuw
Carhartt WIP - Witte Simple short
€ 69,95
— Nieuw
Element - Beige Utility Ripstop cargo short
€ 79,95
Volcom - Blauwe Labored Utility jeansshort
€ 95,00
Dickies - Ecru Duck Canvas short
€ 69,95
Dickies - Zwarte Duck Canvas short
€ 69,95
Dickies - Donkerblauw-witte Hickory short
€ 69,95

Hear, hear! Ontdek ons aanbod cargo shorts, er zit vast een cargo short in voor jou. Je kent ze wel, die super makkelijk zittende shorts met die extra zakken (en/of hamerlus) op de zijkant van de dijen. Inderdaad, die cargo shorts of work shorts, die zullen gewoon nooit verdwijnen. En mocht het toch ooit zo zijn, dan richten wij een protestbeweging op voor het behoud van de cargo short. Ze zijn super gemakkelijk op reis om je persoonlijke spullen veilig op te bergen, maar ook als je een klusje moet doen zijn ze lekker handig om je handen vrij te hebben.

Toch niet de juiste cargoshort gevonden, ontdek hier ons volledig aanbod shorts voor heren.

Cargo shorts online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, wip dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier