Carhartt WIP hemden Dames

Ontdek hier ons aanbod van Carhartt WIP hemden Dames voor Dames. Wij maakten alvast een selectie voor jou! Zot van Carhartt? Ontdek onze hele collectie Carhartt WIP.

— 1 producten —
— 50%
Carhartt WIP - Multicolor Wiles overhemd
100,- 199,95

Carhartt WIP hemden en Carhartt blouses

Carhartt biedt een breed assortiment aan kleur- en stijlopties voor hun hemden. Je kunt klassieke en veelzijdige kleuren verwachten zoals zwart, wit, grijs en marineblauw, die populaire keuzes zijn voor zowel werkkleding als vrijetijdskleding. Deze neutrale tinten bieden een tijdloze en veelzijdige basis voor verschillende outfitcombinaties.


Carhartt WIP hemden en hun ontwerp

Carhartt WIP hemden zijn gemaakt met een sterke focus op fashion-forward en streetwear esthetiek. Ze hebben eigentijdse ontwerpelementen die de stedelijke stijl omarmen, waardoor ze zich onderscheiden van de ruige en utilitaire ontwerpen van gewone Carhartt shirts.


Hemden van Carhartt: de pasvorm

Carhartt WIP overhemden hebben vaak een meer getailleerde of slankere pasvorm

in vergelijking met de relaxte of traditionele snit van gewone Carhartt overhemden. Deze nadruk op moderne silhouetten draagt bij aan hun modieuze aantrekkingskracht en onderscheidt ze van hun tegenhangers.


De branding bij Carhartt WIP overshirts

Terwijl zowel Carhartt als Carhartt WIP het iconische Carhartt logo dragen, kunnen Carhartt WIP shirts extra branding of logo's bevatten die geassocieerd worden met specifieke samenwerkingen of collecties. Dit onderscheidt ze nog meer in termen van merkidentiteit.

Check onze volledige collectie hemden voor heren.

Carhartt WIP blouses Dames online shoppen

Carhartt WIP hemden online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Carhartt WIP hemden Dames in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!