Carhartt WIP hemden

Ontdek hier ons aanbod van Carhartt WIP hemden. Wij maakten alvast een selectie voor jou! Zot van Carhartt? Ontdek onze hele collectie Carhartt WIP.

— 11 producten —
Carhartt WIP - Wit Logo hemd
€ 79,95
Carhartt WIP - Donkergroen Madison Cord hemd
€ 89,95
Carhartt WIP - Donkerblauw Madison Cord hemd
€ 89,95
Carhartt WIP - Mintgroen C-Logo hemd
€ 79,95
Carhartt WIP - Blauw Madison hemd
€ 79,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Donkerblauw-oranje Stroy Shirt overhemd
€ 169,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Kaki Rhodes overhemd
€ 119,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Multicolor Wiles overhemd
€ 199,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Donkerblauw Barten hemd
€ 89,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Bruine Whitsome overhemd jas
€ 149,95
Carhartt WIP - Beige Madison Cord hemd
€ 89,95

Streetwear voor skaters, hiphoppers en alle mannen en vrouwen die graag comfortabel en modieus door het leven gaan, zo valt de Carhartt hemd nog het best samen te vatten. Brooklyn.be is al jaren fan én verdeler van Carhartt WIP. Hun Carhartt WIP herenhemden zijn vaste waarden bij ons, gewoonweg omdat ze onweerstaanbaar en zo degelijk zijn.

Check onze volledige collectie hemden voor heren.

Carhartt WIP hemden online shoppen

Carhartt WIP hemden online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Carhartt WIP hemden in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!