Carhartt WIP sweaters & truien voor dames

Ontdek hier ons aanbod van Carhartt WIP sweaters & truien voor dames. Er zit vast een Carhartt WIP damestrui tussen voor jou!

Streetwear voor skaters, hiphoppers en alle mannen en vrouwen die graag comfortabel maar toch hip en modieus door het leven gaan, zo valt Carhartt WIP dames sweaters & truien nog het best samen te vatten. Brooklyn.be is al jaren fan én verdeler van Carhartt WIP, en daar zijn we trots op. Check hier de rest van het Carhartt-plaatje voor heren bij Brooklyn.

Check onze volledige collectie sweaters & truien voor dames.

Carhartt WIP sweaters & truien voor dames online shoppen

Carhartt WIP sweaters & truien voor dames online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Carhartt WIP sweaters & truien voor dames in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Meer Minder
— 13 producten —
— Nieuw
Carhartt WIP - Groene Casey hoodie
€ 75,00
— Nieuw
Carhartt WIP - Groene Nelson sweater
€ 99,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Ecru Nelson sweater
€ 99,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Beige Chester hoodie
€ 89,95
Carhartt WIP - Lichtblauwe Nelson sweater
€ 99,95
Carhartt WIP - Paarse Chester sweater
€ 79,95
Carhartt WIP - Hooded Tacoma sweater
€ 99,95
Carhartt WIP - Paarse Tacoma sweater
€ 89,95
Carhartt WIP - Zwart-roze Jagger trui
€ 129,95
Carhartt WIP - Lichtblauwe Hooded Chester hoodie
€ 89,95
Carhartt WIP - Zwarte Chester hoodie
€ 89,95
Carhartt WIP - Zwarte Casey sweater
€ 65,00
Carhartt WIP - Zwarte Chase hoodie
€ 75,00