Carhartt sweaters & truien

Streetwear voor skaters, hiphoppers en alle mannen en vrouwen die graag comfortabel maar toch hip en modieus door het leven gaan, zo valt Carhartt sweaters & truien nog het best samen te vatten. Brooklyn.be is al jaren fan én verdeler van Carhartt WIP, en daar zijn we trots op. Check hier de rest van het Carhartt-plaatje voor heren bij Brooklyn.

Check onze volledige collectie sweaters & truien voor dames.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Meer Minder
— 5 producten —
Carhartt WIP - Lichtbeige Nelson sweater
€ 89,95
Carhartt WIP - Lichtpaarse Hooded Chase sweater
€ 75,00
Carhartt WIP - Zwarte Chase hoodie
€ 75,00
Carhartt WIP - Beige Script Embroidery Highneck sweater
€ 79,95
Carhartt WIP - Zwarte Carhartt-Logo sweater
€ 79,95